anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, heinäkuuta 10, 2018

lukekoot ken lapsettaa

Voihan partikkelit. Niin ne jää uutiset lukematta jos haluaa isona pokemon go kouluttajaksi valmistua. Siis kiellän kaiken kivan, joo. Se on ikäraja kuusitoista vuotta WhatsApilla Euroopan alueella, ja sit jos ei lue käyttöehtoja niin vähän vaikea mua syyttää jos itse rikon jollain tapaa joka jopa hyödyttää mua.. kontroversiaali aihe toi. Ajattelin jo muuttaa vittuun täältä herwoodista, kun noita (muslimi)lapsia huutaa tossa vieressä koko ajan lähimmässä puistossa, enkä itse niitä haluaisi ikinä.

Tuo eskaloitui äkisti. Kunhan mun puhelimet lataa vähän niin poistelen noita lapsellisia tyyppejä mun pokemonpelistä. Ja kun mun peukalonkynsi katkeaa niin en pysty edes tökkii niitä miljoonia mikrobeja mun älypuhelimen näytöllä. Mikään ei ole enää ikinä samoin!!!!

kulta rakas pikku kajsa... tms
lohduttauduin vaihteeksi puolisyleilyyn. Hyvä minä...!

No, mutta jos pokemonit alkaa tulla jo ulosteen mukana pihalle niin voisi miettiä uudestaan mikä on tärkeintä elämässään. Jättää tuon koska mulla ei ole mitään legendaa jättää omille lapsilleen. Nuoruuteni pilasin jo.

Itse asiassa mulla on peili apuna kun näen siitä mun kädet ja tämän näppäimistön samalla kun kirjoittaa. Jäänyt tohon viereen joku ikean kauneuspeili pyöreä. Ei näytä muu liikkuvan kuin vähän sormenpäät?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti