anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

18.7.18

kaksi läppää

Oho, sain palkkaa. Oho, sain lahjakortin lidliin. Oho, mun ostoksia kantoi kaksi kappaletta miehiä. Oho, syön itseni kohta kuoliaaksi. Oho, haisen hieltä vaikka käynyt suihkussa aamulla ja laitoin puhtaat vaatteet. Oho, tämä päivä mennyt nopeasti.
Huppista muutenkin. Voisi lisätä kaikkea noihin liittyvää ja mitä olen pelaillutkin vielä tai onko jotain suunnitelmia grillailla yms
Viime yönä käytiin pubissa ja pitsalla palkkarahoilla, ja yritin mahdollisuuksien mukaan maksella laskuja mutta pitäisi kai elää. Kaksi euroa tunti alle viikon palkka kaks sataa euroa on enemmän mitä odotin.
Jäljellä vissii muutama kymppi tai alle, olisi eräpäiviä ollut jo. Pokemon Questia pelaillut ihan kiitettävästi kun ulos ei ole jaksanut sen kauppareissun ja koiranlenkityksen lisäksi tuonne hulluun kuumuuteen. Alkaisi jo viilentyä. Toisaalta kiva hillua vähissä vaatteissa mutta ei silti..
Enkä jaksaisi luetella ruokalistaa ja juomia tältä päivältä kun tiedän että se on ollut ihan liikaa... aamupala 1,5l cokista, energiajuoma, innocent smoothie ja soija toffee jäde.
Ja mä kun aloitin aamun miettimällä ostaisiko kurkkuja että sai maustettua vettä tehtyä.
Äsken söin grillijuuston ja rosmariini sipsejä, sulanutta suklaata pari palaa, purkin hyla maitoa murojen kanssa samalla kun tuijotin sitä dokumenttia niistä sairaalloisista ylipainoisista edesmennäistäkin jo ihmisistä... en pystynyt loppuja katteleenkaan
Välillä hbo:lta marvel's inhumans sarjaa jonka kohta senkin katsonut loppuun kai. Aamulla heräsin joskus 6 maissa mutta uudestaan nukkumaan ja heräsin kymmeneltä.
Koira läähättää tuossa. Jos nyt jotain niskasta ottamista pian minä itsestäni ehkä jotenkin.
Poistin muuten kaikki kuvat ym tiedostot MacBookista että tää pystyi itsensä päivittää -.- jäljellä vain kuvakaappaus kansio?
Pieru. voi setäihmiset kun haisoo ja ilmakaan mitään vaihdu. Nenä on melkein turha - ellei sillä pystyisi aistii jos ruoka lähestyy kohti vaikka olisi unessakin,,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti