anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, heinäkuuta 03, 2018

en ehkä halua tietää

Söin koko päivänä yhden itseleipomani pullan, kunnes illalla sorruin pitsaonlinesta tilaa ruokaa :/
Nukuin melkein koko päivän, joten ei väsytä vaikka pystyisin toki nukkumaan enemmänkin aina. haukotus.
Huomiseksi ottaa selvää missä ne ihotaudit on taysilla.. minne menen ja sillee. Tuon kainalossani uutta pattia. Annoin tälle päivälle itselle tehtäväksi sheivata alapääni suihkussa, mutta kaipa nuo mätäpaiseet muutenkin näkee sisäreisissä & ne kauheat kraaterit

Olen vapottanut melko paljon, kun löysin yhden atopään- joka meni yhteen tankkiin uutena. Muuten olisi pitänyt hankkia lisää atopäitä ja se on hieman vaikeaa nollan euron tuloilla. Tai no, olen mä saanut ehkä kohta parikymppiä kun möin niitä pokemon tilejä.

Eilen söin kolme parsakaalia, teetä, pari teelusikallista proteiinijauhetta veteen sheikattuna, ja kananmunan valkuaisen... lisäksi leivoin jotain pullaa ja jonnekin nekin katosi kai.. aamupaino laski 123,5 tai alle vaikka se on alkanut näyttää jo 125 kilon lukemia..  tän illan herkuttelut tuskin on hyvä asia. Jojoilua vaikka sen pitäisi lähteä yhtä nopeasti kuin on tullutkin?

Satakoon vaan tällaisina päivinä. Katsoin elokuvankin. Unsane tms... tyyppi on mielisairaalassa ja sen stalkkeri melkein tappaa sen sinne, eikä kukaan usko tai jos uskoo niin se stalkkeri tappaa ne yrityksissään pitää ton tyypin täydellistä mielikuvaa yllä päässään.

Tylsää kirjoittaa itsestäni . Kaikki muu ei haukotuta .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti