anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

6.6.18

vituiksi meni kuin vapaussota ja huudahdusmerkit uupuu

Voi noita puhelinmyyjäraukkoja. Ihan kuin olisin mitään sähkösopimusta vailla. *tietää parhaiten* Sillä oli joku mun vanha osoitekin tiedossa. Huokaus.
Tänään bloggasin enimmäkseen ruokablogin puolelle. Äsken tehtiin vielä spagettia lihapullakastikkeella. Huhhuu... täys. lihoaminen taattu.
Pitäisi niin montaa asiaa tehdä että en osaa aloittaa.
Sain kuusi euroa voittoa kun annoin viidensadan euron muhia jossain sijoitustilillä hetken aikaa. Mun piti aloittaa se homma, että laittaisi satkun joka kuukausi sinne ja sitten kymmenen vuoden päästä kun olen joku nelikymppinen niin olisi joku pesämuna... Otin kuitenkin summan takas ja maksoin mun velkajärjestelyä. Vielä pitäisi maksaa jokunen sentti tonni, kun niitä luottoja oli varmaan ehkä kymmenen kappaletta eri paikoissa... huomattavaa nääs. Sit viel idiootti menin jossain kertoo että olin töissä ja tekisin 150e siitä kuussa - vaikka sinne meneminenkin jo maksoi enemmän mitä sain pelkästään bussikorteissa.
Ja kun pitäisi täytellä tota kuntouttavaa terapia hakemuspapereita. Millähän rahalla mä siihenkin sitten sitoudun vuodeksi vaikka kuinka kela maksaisi suurimman osan. Jotain omavastuuta jäisi mullekin. mmh


Vartalo on kuin auto, sitä täytyy välillä runkata ja öljytä- sanoi ei kukaan ikinä. Ja maksoi siitä jokusen.Tuota tuota... hetkisen jos miettisin niin varmaan myöskin jotain keksisin. Tuossa pokemon questissa haluaisin ehkä Exeggutorin ja samoja poksuja mitä olen hakannut pokemon go:ssa.. kadabra oisi siisti mutta mutta. pitäisi vääntää niin paljon edestaas noita tasoja.. just pääsin ehkä sen saaren toisen osion läpi ja vika osio häämöttää jossain vajaan kymmenen tason takaa joku mewto jos saan poksujen tasot nousee.. toisaalta strategiaa, toisaalta niin turhaa "grindaamista"
kun jää jumiin. En sentään ole itse aikoinaan jäänyt jumiin pokemon bluessa tokaan kylään kun en osannut ekaa tarinan tehtävää suorittaa. hahaah, oli silläkin kovat poksut.. ja mua kiusattii kun väitin mulla olleen growlitheja mielin määrin ja pojat ei ihan tajunnut että mulla oli punainen versio.
Ja yks poika tunnusti että silläkin oli punainen versio ja se sentäs uskoi minua. Kuulemma joku suunnittelu "vika" tai bugi niissä alkuperäisissä että jotkut jää/psyykkis poksut oli voittamattomia kun ne oli vaan omantyyppisille poksuillensa heikkoja XDD esim abrakadabra/(alakazam, jos onnistui vaihtaa jonkun kanssa kaapelin välityksellä), lapras jne

Pikachun pikkarit heitän kyllä kehään ja lyön siitä sähköt pihalle ja teen siitä pariston. On se siinä animessa Ashin vahvin poksu mutta vaan jonnet muistaa millainen paskaääliö se oli siinä alussa.. tai miten vuolaasti itketti se ekan poksuleffan loppukohtaus?

Mitähän mä taas tieteilen tässä. Jotakin hörhöilyä. Liittysin muutes taas yhteen World of_____ roolipelisivuun ja tällä kertaa Supernatural sarjan maailma kyseessä. Olisin kai jokin mega noita siinä. En ees metsästäisi niitä olentoja tai olisi enkelikään, kun mä suojautuisin niiden "hexbägien" taa. Koittanut olla "the ambitious one" noissa sortingeissa sillei jos joutuu määrittää keihin ottaa osaa. Onko pimeän puolella, tai muuten sovellu muihin "hyviksiin" tms. Tai oon mä ehkä Varjojen kaupungit kirjoihin perustuvassa roolipelissä se hyvis, mutta se seuraava tuotantokausi sitä sarjaa onkin sit viimeinen lajiansa. Yhyy, elämä piloille meni siinäkin (muka) kun menin instagramiin ja luin niitä kommentteja :DD

squeerdo. Tota, en tiedä mitä ajattelin äske muta googletin execcuten tason jolla se evolvoituu exeggutoriksi eli 36

nii joo, pikselimössö. Suosituin ruoka sitten.. hmm sielunpeilin. Eiku. Peilit on vihreitä. Ja sininen on harvinainen väri eläimissä.

Voi jumalavita näitä mun aksoneita. Pikkusen psykologiaakin opiskelleet tietäisi jo googlettamalla minun vaikean elämänlaadun johtuvan just.. tai no, ehkä se diagnoosi johtui siitäkin kun sanoin yhdellä mun sukulaisellakin olevan se... se on melko tärkee. Jos haluat joukkoon nyt.

Yksi pieni prosentti meitä on... ja koska se oli niin hauskaa muutenkin, niin ota joku marssii säkin koska Aurinkoista tietä ettiiäpääiiiinnn

:) elevanttimarssi. Siis mä tajusin jonkun jutun just mitä tarkoitan sanalla viba. Että mulla on aina ollut masennus viba. Mutta sitten mä nukahdin ja en muista enää mikä se tarkoitus olikaan.

Kun haluat elämästäsi merkityksettömän...

eikä sit. enempää enteriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti