anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

4.6.18

Valjastan aivoni käyttöön

Se tunne kun pääset pelaa uutta pokemon peliä. (Sitä on voinut jo pelata viikon tai jotain, mutta nyt tänään vasta muistin koko asian.) Toi on minecraft grafiikkainen minipeli kylläkin mun Switch konsolille joka oli ilmainen, mutta kuten yleensä niin siihen voi ostaa tavaroita. 
Uudella Huaweilla on pelannut jotain evoluutio klikkailupeliä, jossa molekyyleistä aloittamalla luodaan parittamalla ihmiskuntaa ja yli-ihmisiä..

Pitäisi kai soittaa kelaan ja kysellä mites toi kesätyö nyt vaikuttaa tukiin.. mulle sanottiin että jos toi homma jatkuisi esim vuoden päästä, niin se voisi vaikuttaa? tein jo sopparin ja mulla on melkein kahdeksantuntista päivää? Tänään oli vasta harjoituksen harjoitus, teoriaa siis joka mulle oli tuttua juttua mutta hyvä painaa mieleen taas. Sitä paitsi olin puoli tuntia sairaanhoitajalla käymässä, ja huomenna on jo saikkua :D

Iisi päivä sinänsä. En saa syödä mitään 12 jälkeen..
Ostin varrettomat sukatkin parin, että vois hiippailla työpaikalla ilman kenkuleita. Sokkarilta hain lounaaksi kolmiovoileivän ja sit käynyt salaatilla subissa, jonka lisäksi yrttipatonki uunista.. Välillä huomaan että pääni särkee, jos alan miettiä jotain. Olisi ehkä kannattanut ottaa joku kipulääke, ja kiireessä unohdin aamulääkkeet?

Jutskailin bussissa ihan normaalisti joidenkin ihmisten kanssa Hervantaan päin mennessä.. kerroin käyttäneeni kerran palvelubussia, ja oli siellä joku hengitysmasiinankin kanssa, en kehdannut kysyä oliko se kuullut Tähtiin kirjoitettu virhe leffasta- tai kirjasta...

Eikä siin sit. Siintävä tulevaisuus vaan edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti