anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

10.6.18

Se mikä vaivaten tulee -myös viheltäen menee, eiku..?

Möin,

suunnilleen viidellä eurolla (kukkais)vilttikirppiksellä kamaa. Mun odotukset hieman oli korkeammalla tavaroiden arvon suhteen, mutta parin euron "tuntipalkka" puistossa istumisesta ihan jees. Möin Omituiset otukset kirjan, (2e) laventeli saippuan(aito kreikkalainen oliiviöljy saippua 50snt), pari kätyrit lelua(90snt yht), ja mun muoviset hedelmät(2e/6kpl) jonkun lapsen leikkimökkiin tms. En eilen silleen ehtinyt kauheasti valmistautua ja olin ekaa kertaa liikkeessä mutta meni siis hyvin, ja varmaan enemmänkin olisi päässyt roinasta eroon jos olisi tajunnut jotakin sinne viedä.

Mulle jäi oikeastaan vain kaikkea epäilyttävää :D mutta suurin osa olikin koristeena, hah. Tekokukat ja mystic ristipistokortti, pilates nystyräpallo, potter avaimenperät (korpinkynsi&puuskupuh), paukkuserpentiinit, keltainen kangasväri, fidget spinneri koteloineen, parsa pehmolelu ja laventeli koristetyyny ja mun akvarellimaalaus laventeli -aiheesta. Suomi turistin opus englanniksi, jos sattuisi näkyilee sen näköisiä, pari kassia jos joltain uupuisi kassi missä viedä kotiin ostamiaan jutskia, ja varauduin toki aurinkorasvalla ja vettä juomaan. Joku nainen kyseli kaikkea hölmöä joihin piti vaan sanoa ei... että onko mun lompakko myynnissä ja sitä rataa...

Tollatteit saisi olla useamminkin. Sit mentiinkin jo syömään hirvenlihapalleroita, sienikastiketta ja pottuja ym kahvitukset ja sitä on ihan täys. Prismasta hain lisää kloriittia, töihin nilkkasukkia taas, ja pari pakettia siteitä, sekä pepsi maxia ja maidon. Sinne meni taas rahat kaikkeni antaneena. Aivokki rakkahani lähti johkin tekee jotain kaverinsa avuksi mitälie velkojaan ja oon kai loppuillan yksin kotona. Jos pelailisi pokemon questia switchillä... siellä puistossa oli vaan yksi pokestoppi kulmalla ja sitä pyörittelin välillä... Käytin pari lure moduulia, ja mulla on niitä jäljellä jotain kuusi vieläkin.

Tota joo tuskin ketään yksityiskohdat innostaa. Ensi viikoksi töihin. Sit onkin jo ennen juhannusta lääkärin tapaaminen jota muistuttaa että voisi kirjoittaa reseptejä lääkkeistä ja sit juhannuksen jälkeen joskus ihotautipolia, ja eiköhän tämä kesä nopeeta mene..

No mutta joo! Mä vaihdan asentoa, paikkaa, ja astun takavasemmalle niin pääsen taas ihailee kirjoitustaitojani... ehkä eniten ärsytti etten tuntenu sitä hommaa ollenkaan omakseni... sellainen tiättekö joku disso olotila.. emt... huimasikin kun nousin siit viltiltä ylös monet kerrat, ja muutenkin varjoisen paikan valkkasin ajoissa joo.........öyh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti