anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

11.6.18

rivienvälittömättömyydellänsäkään

Jotkut,
joille siis äsken krokattiin 8prk hernekeittoa piereskeltäväksi,
näkee nälkää jääkaapissa pelkkä valo, ja mä ostelen karkkeja ja suklaita ja vielä kauhukirjan päälle. Ärrällä oli vitosella Kuokkamummo pokkareita.
Toisaalta olen mäkin aivan naatti töistä tultuani. Mitään positiivista sanaa taaskaan kuullut kotona. Ton parhaita ajanvietteitä on mätänemisen ja telkkarin lisäksi... Valittaminen on kai sit se keino jolla mut saa joskus tekee jotain, mutta tärkeimmät ensin... eli hbo:ta katselin pari jaksoa Patrick Melrosea sekä Marvelin Cloak & Dagger. Parin tunnin viiveellä jos laitan pyykit kuivuu niin ketä se haittaisi edes.
Mut kyllä mä tarvin noita herkkuja, että latistuu nää negatiiviset tunteet, kun on pelkkää riitaa, ja muutenkin turtuisi asioista. Söin kuulemma monen päivän ruoat, mutta se oli kyllä ihan vahinko.
Lähdin vauhdikkaasti aamulla tekee töitä, ja sit otin loput kymmenen minsaa vapaata että ehtisin bussiin.
Joskus toisaalta sama tunne kun olisi jossain maan alla parkkihallissa.
Googlettanut, että mitä kirjoittaisi, ja mikä olisi paras kirja oppimisesta.. luovaa kirjoittamista myös bloggaus jos jaksaa... tarvitsen suihkun. Haaroväleihin laitoin talkkia jo aiemmin, kun hikoaa vaikka istuisin vain ja mä istun jo niin haarat levällään kun voi.

Kello on jo niin paljon että senkin takia kai näin väkisinkin alkaa jo rauhoittua. Mut joo krooh. Pyyh. Pööh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti