anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

1.6.18

miks aina mää, kun ei noi muutkaa.

Oumaigaad. Vähänkö luin taas ihan mulle vieraasta asiasta jotain xD Artikkelin ja sit katoin jotain videontynkää kans... sanan (oireen?) sanassa on mania kylläkin,,
enpä oo ennen kuullut.
En mä tiedä!!. Mä oon aina ollut avoin sille mahdollisuudelle että joku lukija saattaisi joskus kuvitella että mä olisin rakastunut niihin, no ei ehkä ihan noin, mutta että ne saattaisi käyttää hyväkseen mitä oon paljastanut itsestäni? Kaikkea... ylipäätänsä. Kuitenkaan en koe että olisin himoittava millään tapaa kun, ei mulla edes ole suuria luuloja itsestäni hah ha ha.


Kirjoitin siis ihan rauhassa artikkelia tonne hubpages -nimiselle artikkeli sivuille, mutku mikään niistä ei vaihteeksi ole kelvannut julkaistaviksi :( Puuttuisi vielä yksi artikkeli viidestä että ne edes alkaisi harkittee mulle maksamista ja siltikin vaikuttaa enemmän huijaukselta toi..

whyalwaysme.org? Ehkä en vain ole rakastettava, tai ehkä vaan, oon niin peukutettava. Mutta alaspäin.

nobody bats an eyelash when they love peace, but add being obsessive and everyone loses their minds

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti