anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, kesäkuuta 26, 2018

menen metsään asumaan hyttysten kiusattavaksi

Voi paska... tarkistin edellisestä päätöksestä että eläkettä oli myönnetty puoli vuotta eteenpäin. Ei mulla ole varaa joka vuosi maksaa kahta lausuntoa. Toivottavasti se niille lähetetty kelpaa, enkä edes tiedä mitä siinä luki. Ja sitten 8vk odottaa taas päätöstä, kituuttaa jollain toimeentulotuella(?) jos saa sitäkään, kun avopuoliso käy töissä, eikä senkään tuloilla hurrata. Mitä se Kela edes tekee, mä en päässyt edes jonoon äsken puhelinlinjoille.
Rasittaa ja stressaa. Pitäisi kai niiden mielestä ruveta asunnottomaksi. Puhelimenkin voisi heittää kaivoon, tai hankkia joku simpukkapuhelin johon prepaid kortti jos tulee ikävä sivillisyyden pariin.
Hammaslääkärimaksu ja se toimenpide- jossa olin petipaikkaa ym maksaa reilun satasen. Laitoinko ne toimeentulotukihakemukseen, no en tiennyt. Parisataa saan maksaa liittymistä, tietenkään avopuoliso ei ole maksanut mitään minulle vaikka maksan sen viihteet ja liittymän ja ostin sille puhelimenkin taas kun se rikkoi jo varmaan kolmannen eikä se edes anna mun pelailla niillä edellisillä.
Sitä paitsi se oli telegramissakin ja muutenkin viestittelee ties mille herkkupepuille ja käy jossain seksimyynti sivustoilla edelleen että ne on varmaan sillä kirjanmerkkipalkissakin, jota se ei edes itse osaa muka käyttää. Hyvä ettei ostanut krediittejä hupisivustoille jonnekin seksikkyys piste com, vaikka ne on vain viihdettä, tai ollut siellä ashley madisonissa jo tietomurron aikoihin. Kaikki tärkeät asiat se muistaa poistaa gmailistaan jotka liittyy töihin, mutta sitten se pitää turhuuksia siellä discshopista tai noista seuranhaku sivuilta- ihan varmaan loukatakseen minua.
En ehkä kestä. Jos se saa sen tontin myytyä veljelleen, niin olisiko parempi jos se muuttaisi pois sen rahan avulla vai että se auttaisi mua taloudellisesti vuorostansa. Kumpikin vaihtoehto houkuttaa. Ehkä molemmat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti