anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

9.6.18

Kellään ei ole aikaa negatiivisille ihmisille kuten sulle vitun nauta, joka olettaa tietävänsä yhtään mitään minusta!

Skitsofreenikot ovat usein passiivisia ja istuvat pitkiä aikoja hiljaa itsekseen omiin ajatuksiinsa vaipuneina.
Mulla ei ole ollut paljoa leikkikavereita, ja olen sit väritellyt kuvakirjoja, ym hiljaista puuhailua. Kuten koneella pelailua myöhään öisin, mutta lapsuudesta en erityisemmin muista tuollaisia oireita, vaan kaikki muistot värittyy jollain tapaa toiminnallisuuteen. Olen aina rakastanut nukkua jos se lasketaan omiin ajatuksiin vaipumiseksi. Se on ollut tärkeintä mulle aina tuo uni, ja silti mulle määrättiin unilääkkeitä, vaikka nukuinkin suurimman osan sairaalassa oloa pois. Mitä ne halusi, että vedän yliannostuksen kai, koska mä tiesin heti kun se puoskari sanoi että se määräisi mulle sellaisia, että mä sen tulisin tekee.

Skitsofreniaksi voidaan tulkita naiivien ja totuutta vastaamattomien sosiaalisten konstruktioiden pirstoutuminen.

En ymmärtänyt joten googletin tuon lauseen, eikä se paljoa auttanut. Toisaalta jos googletan nimeni se edelleen antaa niitä VITUN DEMILÄISTEN foorumin pissakakkahahha mitävittua "kuka se skitsofreenikko blogi olikaan" -hakutuloksia.

Suomessa ei ole esimerkiksi ainuttakaan elossaolevaa julkisuuden henkilöä, joka olisi tullut ulos kaapista skitsofrenian kanssa

 Ja todellakaan psyykenlääkkeet=hoito ei ole mitään edistyksellisiä. Ne edelleen aiheuttaa vitusti päänvaivaa. Kaikenmaailman sivuoireet on koettu ja varmastikaan ei johdu mun tunteiden latistuminen niistä zombilääkkeistä koska pelkään hallitsemattomasti vain sitä että mulla ollaan diagnosoitu joku tällainen tabu asia?

Psykoosilääkkeet kutistavat skitsofreniaa sairastavien aivoja enemmän kuin aivot normaalisti iän myötä kutistuvat. Aivot kutistuvat sitä enemmän, mitä pitempään lääkitys kestää[152] ja mitä suurempi lääkityksen määrä on.[153] Aivoselkäydinnesteen tilavuus taas kasvaa. Kutistumista aiheuttavat sekä vanhan että uuden polven psykoosilääkkeet.[154] Vielä vuonna 2010 Suomessa luultiin, että kutistuminen johtuisi itse skitsofrenian taustalla olevista etenevistä aivoprosesseista.[152] Aivojen pienenemisellä ei havaittu yhteyttä oireiden vaikeutumiseen tai kognitiivisen tason laskuun.[153] Yhteys löydettiin kuitenkin vasta vuonna 2014, eikä pidempää seurantaa haittavaikutuksista ole vielä ehditty tehdä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti