anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

2.6.18

kakkospuhelin

Kauan siihen meni mutta sain mun palkintopuhelimen (Huawei p20 lite) toimintavalmiiksi. Facebook sovelluksen beta käyttäjäksikin pääsin, vaikka en edes kirjautunut sisään vielä. Toi näyttö rasittaa mun silmiä enemmän kuin iPhone. Muuten kivoja ominaisuuksia, tunnistaa mun naaman sekä sormenjäljen.

Perus vikoja androidissa on, että niissä on vaikka mitä etukäteen asennettuja sovelluksia jotka vie muistia. iPhoneen saa vaikka miten paljon kuvia, niitä on vain hankalampi poistella.
Muutenkin se on suunniteltu käyttäjä mielessä pitäen, voi kustomoida paremmin. Merkki nyt ihan se ja sama, kunhan ei ole android haha... hankin iPhone4:sen aikoinaan että saisin instagramin käyttöön. Jotkut ei vieläkään tajua että sen käyttö vaatii älypuhelimen?

Se siitä kikkailusta. Melko hyvä ristetys androidia ja iPhonea. Taidan olla melko onnekas.
Saskynkin maskotin nimeksi tuli Sassu tms ..ja takuuta oli.


Jos olisin jonkun mentori, niin mottoni olisi äidin "kaikella on tapana järjestyä".
mutta kuten mainitsin, on mun silmät nyt jotenkin olleet rasituksen alaiset ja kohta tulee joku migreeni tai aivoverentulppa jos en pidä taukoilua tästä älyllisestä tekniikasta :D sorge ne Z sukupolven tyypit oikeesti jotka on syntyneet nettimodeemit suussa... (tai jotain muuta pitkulaista nettiin liittyvä en mä tiedä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti