anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

12.6.18

jaksaminen ja kaikki tämä..

Näin,

kaupungilla yhden entisen naapurin ja ehdin samalla avokin kanssa samaan bussiin kotia kohti, kun tuo ko. exä jäi ostamaan spreijattuja pahveja.
Mun mielestä, taide, ei ole sama kuin jos ihminen toimii "aivollisena" robottina ja piirtää saman homman minkä pystyisi kuvankäsittelyohjelmassa etsii ääriviivat valokuvasta suoraan... Nuo katutaitelijat on ihan oma osastonsa, ei se mikään taiteenmuoto ole, ne on vain opetelleet tietyn tyylisuuntansa... jota toi ei vain kertakaikkiaan mun mielestä ole jos kopioi valokuvan täysin lyijärillä. Siinä ei ole muuta omaa, kuin että käytät siihen jonkun tuntimäärän x. En arvosta enkä ostaisi, ellei niitä laittaisi vessan seinälle.

Toisaalta haluaisin vetää jotain mömmöjä (burana, panadol) nassuun kun ei oikein pää tunnu omalta välillä, humisee vaan tai kolisee kalloa vasten. (Sanoi kuka mitä tahansa aivonesteistä jotka pitää aivot kallon sisässä). En osaa selittää. Jos tietää että tasapainoaisti on korvassa, ja jos saa vaikka korvatulehduksen niin voi horjahdella? Tiedän ettei aivoja pysty tuntemaan, mutta silti kipu on vain aistimus niissä.. hieman vaikea tajuta. Olen muutamia vaihtoehtoja pohtinut miksi tällaisia aivojutskia on alkanut olemaan ikäviä mutku, varmaan mahakipukin johtuu usein pieruista vaan... ties vaikka olisi jokin näköhermo kyseessä tai mikä tahansa addiktioihin taipuisella minulla

:(

Päiväti kerrallansa. Ehkä mun aksonit vaan liian lujaa kirmaa aivopuoliskolta toiselle?

Muoks...
se tunne kun näytät tyyliin 13vee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti