anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

5.6.18

hysteroskopia

Oho, olen elossa.. mulla on kyl vieläkin sairaalan nimilappuranneke kädessä, hmm..? Ottivat näytteitä, laittoivat kierukan uuden ja kaapi kohtua. Ehkä mä voisin huomenna mennä jo töihin jos ottaisi paljon kipulääkkeitä mutta vuotoa voi tulla ja omituisin pikkuinen sivuoire tässä on että mun kielenpää on turta! Nukutuksesta varmaan johtuvaa? Pystyn liikuttaa sitä mutta se on vaan niin tunnoton.

Katselin HBO:ta ja lepäillyt. Suurin energiankulutus mulla menee kai ruoan pilkkomiseen vatsassa kun oon syönyt taas kai ties miten paljon kaikenlaista jädeä ja suklaata ym salaatin ja sen lisäksi mitä ne antoi osastolla. Tiputuksestakin saanut ravinteita.

Harmittaa vähän kun kukaan jolta haluaisin jotain sähköpostia tai muuta vastausta ei ole laittanut mitään mulle takaisin. Esimiehenikään.
Ei varmaan kannata odottaa sit turhaan. Olettaa että musta pidettäisiin. Jes.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti