anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, kesäkuuta 17, 2018

hikiset kainalojutut (alkup. työotsikko: tissit)

Kuunnellut kolmanneksen äänikirjaa eilen, eli 15/45 tuntia ? En edes nukahtanut kun pari kertaa kesken. Rahat loppus, joten en ole edes tupakoinut, kun tuskin mä edes olen nauttinutkaan siitä enää.
Eilen haettiin yksi pitsa joka syötii puoliks, ja 6e:lla margariinia ja leipää, maitoa ja puuroa ja tollasta. Tehtiin jopa lättyjä, kun kaapissa taas tuntuunut muuta olleen paitsi ehkä mehua, joka sekin jonkun pakkasesta. Kahviin ja puuroon tuntuisi aina olevan varaa... vaikka esim. maitoon ei olisi.... pitäs vaan maitojauhetta vetää..


Laitoin nyt, otsikon, tuohon ja kuivaan nauruuni meinasin tukahtua. Kävin läpi instagram tilejäni kuten @eatingisboring ja @booktastes jne ja tulin takasin istumaan, tähän mäkille.

Toisaalta, omasta käytöstä riippuu, paljonko älypuhelimestaankin saa irti. Yleensä riittää jos muutaman kerran päivässä katson sähköpostin, kerran viikossa tai harvemmin katsoo päivityksiä onko saatavilla, ja ainoat ilmoitukset mitä olen laittanut päälle on Twiittauksia. Välillä multa jotain kysyy jossain whatsapilla tai, no, facebookinkin puolella todella hiljaista.. ei mua tunnu ikinä kukaan kaipailevan. Kaikki kestää aikansa ja sit nekin loppuu.

Kirja jota kuuntelin oli Caraval -kirjan kakkososa. Löytyneepi Nuortenosastolta kirjakaupoissa, en tiedä vielä miten tuo Legendary ollaan oltu kääntämässä.

so happee imma cry my cooties
Yksinäisyytenkin ihan varmasti tottuu joskus, vaikka olisikin unohtanut miten se menee. Siis toki yksinäisyys varmaan tappaa, mutta oma suhtautuminen siihenkin on avainasemassa. Ted talksissa jossain oli että kannattaa lopettaa se tilastotietoihin pohjaava pelottelu, koska eniten roolissa uusiutuuko jokin syöpä, on lähinnä että mitä sitten, sittenpähän uusiutuu, oma asenteesi ja pelotellaanko sua jatkuvasti sillä?

"sä olet läski", "sä olet niin ruma, ettet ansaitse elää," varmaan muutenkin tekisi mieli eristäytyä kaikista jotka sulle tollain tulee sanoo.

Ja kirjat aukaisee ne maailmat. On fantasiaa, on kauhua, on vaikka mitä tahansa maailmanlopun kuvaa ja hahmot saa ihan itse kuvitella päässään.

Mut joo koita tässä nyt sitten valita jotain mistä kirjoitella edes, kun kauheat kivut ja vedin just 1000mg paramax fortea. En voi uskoa, että kello on noin vähän tai että oisi aamu... Onhan tässä vieläkin lakanoiden rypyistä tulleita painamuksia ihoon, mutta että olisin herännyt? Heräilin yölläkin. Mikä vitun ero sit taas erottaa unen valveesta. Jaa.a. Pitäisi niin montaa asiaa hoitaa mutku en eilenkään ja jotain sunnuntaita sentään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti