anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, kesäkuuta 27, 2018

haltioitunut en saa olla. Ehkä jos luulisi oikeasti olevansa haltia

Virhe ilmaantunut googlen indeksoinnissa... joku robot.txt ei ollut hyväksynyt sitä että olin saanut pinkin hiiren. (kärjistäen) Sen tunniste oli sama kuin sellaisen ootd kuvan sisältävän jonka olin tunnisteella "oodit ontodontit ja outfittit". Kaikki o:lla alkavia sanoja. Oodi on runo, ontodontti on alienirotu siitä brittisarjasta, ja outfitti on just se ootd -> päivän asu
Tuntuu että tämä virhe joka oli ilmaantunut 2017 huhtikuun päivitykseen, oli jonkinlainen varoitus vain mulle. Mistäs? No siis että jos haluan ettei se A-lehtien nuorten naisten foorumin tietty keskustelu linkkaa googlehausssa seuraavat viisi vuottakin mun blogiin, niin sit poista blogisi saatana, et varmaan ole mikään puhdas pulmunen :D Mutta en mä voi jatkuvasti poistaa kaikkea facebook tileistä alkaen joka ainoa vitun sekunti jos joku vihaa mua.
Melkoista syrjintää. Ja mitä mä olen kenellekään tehnyt, hä, en mitään! Puolustan hienoja näkemyksiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti