anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, kesäkuuta 18, 2018

Etsitään tikrulle syötävää / let's find tigger a bite to eat

Nopeaa luettavaa
Yli kaksi vuotiaille. En tiedä olisiko tuo sittenkin liian helppo aloituskirja jota lukea ääneen xD
Laitoin tuohon varausjärjestelmänkin, missä voi tunnin tai kolmen aikoja varailla mun kanssa englanniksi jutustelua. Voidaan kääntää myös suomesta englanniksi jotakin, tai jos ei muuta keksi niin epäsäännöllisiä verbejä.

Kuuntelen Lontoon radiota. En ole saanut opettajan koulutusta mutta olen humanisti muuten.

Pitäisi kai koiraa viedä tutkituttaa sen siemennesteen laatua, mun piti viedä se yksinään eläinlääkärille bussissa, mutta ei ole kuulunut mitään tästä päivästä vieläkään lisätietoa.

Olin writing.com portfoliotani katsastaa, ja joku on lahjoittanut mulle tiliin jonkun ylennyksen. Sit vaan kirjoittaa enemmän? (miks just silloin ei tule päähäni mitään) Pohdin jo paperille kirjoittamistakin jos tekstiä työstyisi.

Juonut yli litran vaniljacokista ja partsilla ramppaan tupakoimassa edelleen. Voisi ottaa taas kipulääkkeen, huoh.

in English;


,,got a reply to my email to someone who'd like private tutoring in English and I even got myself a booking system for chatting, an hour or three all under ten euros. Hopefully not wasting time, eh.
Irregular verbs or translating from Finnish to English is fine too, I don't mind.
I'm listening to Capital FM London. It's not as if I had got myself any teaching education. I'm just a humanist.
I was told I'd have to take the dog to the vet. His semen needs to be inspected for quality. I don't know anymore. I was preparing to get there by bus.
Inspecting my writing portfolio I saw I had been given an upgrade to my account. Had someone used real money on me? Anonymously? Wut, wait... I was already planning on writing on paper too 'cause of the writer's block that gives me.
Drank a litre of vanilla cola and I keep going on the balcony for cigarettes. Also could use a painkiller.

The image is of a book I bought to practise English when I was little. I only read it later though when it was already too easy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti