13.6.18

Chattailu varoitus: kiukkupäisiä kajsoja. Anelen banneja. Ja banneja bannien perään jos mikään ei muutu?

Vihaan,


jos mua rankaistaan ja keksitään jotain mitä ihmeellisempiä sääntöjä perään joita rikon

  • jos edes kysyn että mistähän vitusta mua rangaistaan

. Että mä vihaan puolueellisuutta, syyttömien osoittelua, ja muutenkin oikeus on sokea ja laki on ihan vitun kimarantti mutta ei sitä ole kuin tehty eturistiriitojen välttämiseksi, että kukaan saisi ääntään kuuluviin ellei sille ole annettu vitusti rahaa tai ellei se ole joku paha ihminen kuin trumppi, joka on valinnut vain oikean porukan..tms ole mitään väliäkään sille, kun maan matoset muurahaiset vittu ihmisiä poljetaan ja mä en oikeasti keksi sitä sanaa päähäni nyt, ristiriita? kohtaus? välien selvittely? Vittu siis kaikkea sitä mihin synnytään ja opitaan siitä sit näyttää muille että ellei ne mee massan mukana niin joutuu jonnekin jäähyille, en mä tiedä enää..Ihmisiä ylipäänsä mutta en vihaa niitä ihan nihilistiksi asti, mielivaltaisia ihmisiä, niiden kokoontumispaikkoja. Sivuja joilta löytyy huumorintajuttomia ihmisiä - joissa piiloudutaan anonyymiyteen ja sit otetaan kaikki vitun henkilökohtaisesti, vaikka olet ainoa jota syytetään kun, muut edes aloitti sen sun syrjimisen, mutta salaavat, vaan paremmin että ne rikkoi ensin niitä "kirjoittamattomia sääntöjään"--- vittu

En halua ikuistaa tätä saatanan paskaa vittuuntunutta tekstiä, kun mieluummin otan bannit taas, toisaalta hyvä sit muistaa ettei eksy tonne enää ikinä. Kaikki vastaan minä vaan tuntuu niin vitun epä ja reilulta, että sopikaa keskenään taas millä tapaa pilaatte elämääni lisää yleensä. Ainoo kerta kun olen myöntänyt olevani skitso, oli sillon kun, maailman rumin myymälävartijan tapainen miestä muistuttava palliton olio sai mut itkemään kun nyysin jotain vitun limsoja. Kaikki paha olo jollain tapaa ilmenee joskus. Olen tottunut menettää paljon ja olen vitun kova paitsi, että sitä on vaan eniten joutunut kärsimään.
Joten se.


p.s. jos ette näitä mun tekstityylejä ymmärrä niin ei saatana kiinnosta menkää ruikuttaa vaikka jeesukselle koska sehän se maailman tärkein asia onkin.
Pisto sydämeen ja papukaijamerkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti