anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

31.5.18

vuodet vierevi samat teemat kierrättyvät ja lopulta tähti meidät sulattaa itteensä kun räjähtää kaikki paska mitä ikinä ihmiskunta saanut lähtee mitn paskaa koskaan ikin mihkä hohhoi...

Menssumehut valuu reisille ja lounasaika meni jo. Olisi toi lupautunut viedä mua syömään, paitsi uuniin se laittaa se nyt makkaraa ja ranskiksia.. mulla menee tunti ainakin kun päivitän iPhonea tälläkin samaisella minuutilla.
Kävin läpi googlen kuvia, missä albumeitani, ja mietin että näkyykö ne kaikki sit jukisesti kun sinne on jotain ihme nakukuviakin tallentunut?? On muuten parantunut pikselimössöt verrattuna johonkin vanhoihin kameroihin eikä enää tarvitse anteeksipyydellä "kameralaatua" tai "puhelinlaatua" tai "webbikamera" laatua...

Oon tossa hieman inspiroitunut ruokabloggaamisesta joten tein sille uudelle Kajsan perinteisellä twistillä tehdylle bloggeralustaiselle muutaman kirjoituksen tässä saaneelle, aiheestakin jo instagram ja facebook sivuja.

Että mä vihaan pitkiä lauseita joihin ei saa mahtuu jotain mielipidettänsä ja että mä sit vihaan pelejä joissa jotakin täytyy laskea pisteitä tms.

Huomenna oisi pakollinen kevätjuhlan tynkä systeemi koulun puolesta. Maanantaina mulla on sairaanhoitajalla tapaaminen aamusta menisin sinne, kun sitten pitää olla siellä koulutuksessa loppupäivä, kunnes tiistaiksi ilmoitella mulle mihin aikaan se toimenpide on. Eikä tossa varmaan kaikki menot ja sovitut jutut edes. Oon velkaa naapurille ja koulukaverille joten ne voisi ojentaa niille käteen huomenna, jos tulee asumistukea.

Sitten tarvisi kai jokin kuntoutussuunnitelma tehdä siitä intensiivisestä vuoden kestävästä terapiasta jos haluan sellaiseen? Edes hakemuksen kun saisi aloitettua tekee.

Mun nenä on jotenkin kipeä, ehkä vaan hieronut sitä liikaa ja se on herkkis. Tuskin rustossa syöpääkään o. Luin jostain kehonkielen kirjasta että nenän hierominen merkkaisi että tiedät jotain mutta en kyllä tiedä tosta vinkkelistä. Periaattees ei mikään merkkaa mitään, koska konteksti ja pälä pälän kaikkea ihmine nyt pystyy näkee merkityksiä vaikka jossain ihan mielikuvituksettomassa jauhannassa ja siitä saada mielikuvia jotain turhaa ä ä h l ä ä h p u u h

mutta okei. äksön! (kirjoitin ton pitkän otsikon eli ei se nyt mennyt koiranputkelle taas. taivaalla ei edes oo pilvei) eiku nii... koita nyt sit pyöräyttää joku nätti postaus koska muuten raiskaan lukijoideni "verkkokalvoja"

I need biology and Maths in real life, said no one ever

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti