anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, toukokuuta 08, 2018

varokaa kysymästä 'miksi'

Aamusta ilmeisesti päivittänyt jotain. Kädet tuoksuu miedosti kloorille nyt, ja tuntuu että oisi saavuttanut jotain tänään. Hankin avokille uudet sortsit ja hihattoman paidan. <3 Vein koiraa pari kertaa, se kakkasi 2x ja oon viisi kilometriä tänään (vain) kävellyt, mutta mulla on uudet kengät ja sain jonkun pissakokeen vietyä samalla pois.
Imuroin ja luuttusin ja hinkkasin kaapinovia ym heitin paljon roskaa pois ja pöydän tavaravuori on taas hieman pienentynyt.
Torstaiksi on ostettu pelkkien kahvituksien lisäksi keksejä, ja kahdeksan litraa pepsimaxia :D Että varmasti riittää limut mullekin!
Rahaa ei just ole jäljellä, enkä ole värjäämässä tukkaa mustaksi ihan heti. Musta on niin masentava väri :S
Mainitsinko sen mehiläisjutun? Mehiläinen pörräsi mun haaroväliä varmaan muutaman minuutin kun olin partsilla istumassa...!!! Siis niinku oumaigaad, olenko jotenkin makea? Ja sit sekstailun jälkeen tolta avokilta laukesi hermot tms kun se vapisi seksin jälkeen ihan silminnähtävästi käsistä. Tällasia outouksia :0
Pitäisi kai painua suihkuun. Olen hikoillut rikki varpaanvälit ja jalkovälien taipeiden purkautuvat eritemömmöt alkaa hiipiä pystysuunnassa ylöspäin mun kehoa. Olen kohta arvilla koko hmm, muija? Emakko? Emäntä?

No jotain sellaista niin juu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti