anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

23.5.18

sen ajan murhe

Koulu alkaisi taas elokussa samoihin aikoihin, kun aikaisintaan pääsen sinne intensiiviseen kuntouttavaan psykoterapiaan. Höh.
Mulla on huomenaamulla verikokeita ja pissakokeitakin, voisi toimittaa samalla, ennen klo 10 aamulla. Mikälie kilppari koe, ennen kasia jo jossain minne edes osaa mennä.
Luin vähän wordpress blogiani/oppimispäiväkirjaa(keksinkö tuon sanan itse?) läpi ja muiden samalla joita luokalla on jäljellä.
Mä lähdin koulusta jotain 1,5tuntia aiemmin tänään, osa ei suosiolta edes tullut sen tunneille kun sillä on joku ihme asennevamma. Eilen ilta oli taas ihme "draamaa" whatsapp ryhmässä jossa mä en edes kuulemma ole. Vaiks olin asiallinen ja tollee :D Mua on melko vaikea ehkä suututtaa. Mun pahuus on varmaan sitä että käytän hyväksi muiden kiltteyttä tms.
Mutta joo se ope... Tuulettaa täpöllä jos saa vapaata meistä, vaikka sillä on ehkä kerran viikossa edes tunteja. Mua käski olee oma-aloitteisempi, vaiks jopa jäin sinne tekee niitä paskahommia. Painokoneen alusta täynnä paskanruskeeta öljyvettä tms ja sitä niillä räteillä kuivata mielellään toki käytetyillä räteillä.. sitä tuli vaan lisää ja lisää ja hinkkasin likaisilla räteillä sitä tunnin, joita kertyi melkein täysi iso kannellinen metalliämpäri, vaikka joka viikko tehtävä juttu ohjekirjan mukaan.
N-o mutta kusipäitä on maailma täynnä? Kriittinen ei ole sama kuin kärjistelevä.
Ehkä mä vielä joskus saan niitä osaamispisteitäkin, enkä joudu vain siivoilee tai turhaa työtä tee.

Sain mä postissa kirjeen. Käytiin me subit syömässä. Evolvoin parit monnit go:ssa. Nyt oon varmaan tunnin jo ollut vaan ja kirjoittanut mahdollisimman hitaasti ,ettei jää yksityiskohtia, vaan missään tapauksessa paljastamatta. köh.

Eilen meni nukahtamiseen hetki kun ajatuksia pyöri mielessä. Heräsin aamulla sit viimein kun olin tarpeeksi painanut nappulaa puhelimessa että lopettaa sen herätysäänen hetkeksi. Tarvitsen monta herätystä.

herätystä, terapiaa, kiitos jumalattaren mun henkisyyden polulla. rauhoittumista. jebaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti