anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, toukokuuta 13, 2018

muistamisesta kiittäen

Puuh... tarvisi seuraavaksi hankkia multaa ja jotain kukkia parvekkeelle esimerkiksi kun saatiin jokin kukkaloota mihin istuttaa jos olisi koukut siihen roikkuu.
Sain silmägeeliä jos vielä kovasti kutisee silmät.
Käytiin sukuloimassa ja oltiin yötä muualla.. Olen keikistellyt maha ja sääret paljaana tuolla ihmisten ilmoilla melkein. Hellehattu päässä ja perässä vetänyt pientä matkalaukkua kuin jokin turisti lähdössä/tulossa.
Syöty kyllä aivan hirveästi paljon liikaa. hmm. Olen kai saamassa rusketustakin tai sitten olen punainen muuten, riippuen valaistuksesta.
Olen pelannut parilla eri nintendo tilillä pocket camp nimistä animal crossing sovellusta älypuhelimella ja tasoja kertynyt 45 siihen päätilissä. Ei se paljoa...on niitä jotkut 100 levuisiakin jos ei ole pitäneet mitään taukoja.
No mutta joo... en ole yhtään ja "yhtään" ollut koneella, vaikka olisi mulla ollut wifi verkossakin tämä? Lähinnä ladannut iPhonea macbookilla.
Joo ja ei mulla sit sen kummempaa kertomisia. Voisi vääntää englanniksi jotain tai laittaa kuvia paitsi että ne instagramistakin löytyy @kaysuh88

Eli "nettipäiväkirja" = blogi,
hei hei taas *iso vilkutus*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti