anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

27.5.18

maailma sitä ja maailma tota, jokapuolella maammammmamamamaa maa

Tekstipohjaista roolipeliä

Liittynyt useaan otteeseen eri maailmoihin rakennettuihin opintoihin, joissa päästä läpi tietämällä kaikkea turhaa triviaa ko. maailman historiasta, otuksista, ym. Niissä oma "valuutta" jota ansaita- noh, suurinpiirtein joko tietämälllä arvaamalla, arvioimalla muiden kirjoituksia, kirjoittamalla omaa luovaa tekstiä tai sitten antaa omaisuuden kasvaa pankissa hetken aikaa korkoa?

Yleensä kirjoittamisessa saa käyttää wiki sivustoja, mutta ne täytyy mainita lähteiksi. Kokeet on vain monivalintatehtäviä, ja joka 11. viikko täyttää vuoden enemmän, ellei maksa sitten jos tekee muutoksia hahmoon ja on tilaisuus ostaa vip profiiliakin ja täten tukea sivuston toimintoja. Grafiikat on lähinnä eri kauppatavaroita jotka joku etevä on piirtänyt.

Peleissä on myös tasot, levelit, joita ylöspäin pääsee keräämällä kokemuspisteitä, ja kun joku liittyy häntä pyydetään täyttää itsestään monivalintaisia tietoja joiden todennäköisyyden mukaan jaotellaan yhteen neljästä, tuvasta, leiristä tms. Jokainen voi laittaa viestejä toisille roolipelaajille, ja "topiikeissa" roolipelata enemmän tietyissä maailman paikoissa.

Maailmassa on myös yleinen chat huone, sinne pystyy kirjoitella, ja jos ei ole tarpeeksi usein käynyt syömässä/juomassa pelin aikana joko kerran päivässä ilmaiseksi tai pelin valuutalla hankkinut syömistä ja juomista, niin saattaa pelistä joutua pois tunniksi koska tyypertyy.


  • Minkälaisia maailmoja tällä hetkellä on?
  • Mistä voi maksaa, ja kannattaako se?
  • Onko näissä mitään järkeä? jne, kuka näitä pelaa?


En mene syvällisemmin näihin silti. Pelit ovat englanniksi. Tietääkseni keksitty Tanskassa tai vastaava maa. Useimmat pelit ovat .eu päätteisiä sivuja. Pyrkivät olemaan rikkomatta tekijänoikeudellisia oikeuksia. Melko pientä puuhastelua ehkä. Toimintaa pyörittää vapaaehtoiset.

Minulla on ollut jo 5kk tuolla "hahmo" eli täysin keksittyä.

      &their respective facebook and Twitter accounts.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti