anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, toukokuuta 05, 2018

kokeile ja tee --> ei sillä ole mitään väliä!!!! -alkeisvinkit Kajsalta PC:n käyttöön

Oisi taas se aika vuodesta, kun äitienpäivä on kohta, ja voisi laittaa korttia.

Noh, söin sit lasagnea ja tota. Tein päiväkirjamerkinnän tosta napatusta Supernaiivi kirjasta, jonka olen lukenut joskus ja tykännytkin siitä kovasti. Siis tosi kauan sitten.. toinen kirja jonka nappasin miitistä oli Haiteksti.

Käytin vikat rahnat askiin tupakkaa, ja maanantaina tulisi eläkettä. Toivottavasti kela tutkisi oikein meidän tulot, että saataisi asumistuki. Vika vaihtoehto on kai sit se toimeentulotuki, jota tosiaan saataisi monta satasta.

Mun piti oikeastaan aloittaa sijoittaminen seuraavasta tilistä... unelmana oisi että sit kun oon 40, niin mulla oisi parikyt tonttua jossain haavetilillä sijoituksia... se alkupääoma ja kuukausittain satkun laitto kyl hieman vielä askarruttaa, kun mun tarvisi maksella vaikka mitä vielä velkajärjestelyn lisäksi nyt käräjäoikeudessa kohtapuolii käsiteltyä juttua kuten tammikuun vuokra joka Ovenialle on maksamatta (ne ei edes tiedä jotka sinne tekee sitä homeremppaa, ettei me asuta siellä kun eivät ole saaneet mitään tietoa.)

En kyl tajua miks tarvisi maksaa jostain homekämpästä niin paljon korkojen korkoineen.

Sit meillä on maksamatta toi sisäilmanpuhdistinta kk-eriä jostain syyskuulta huhtikuulle... ja parista sadasta laajakaista ja -viihdepakettia rästeistä maksanut pari laskua vaiks mun avokin piti hoitaa ne laskut. Mä meillä maksan sen puhelinlaskuakin, ja se on nyt mun elisa viihteelle alkanut tallentaa. Ei ole pitänyt lupauksiaan siis, kun ei oo pystynyt. Jos joku alkaa selittää että mä olisin sille rahaa velkaa, niin ei sitä pitäisi uskoa Erkkikään..! Äidille ollaan kyl velkaa pari sataa, kun koissu piti vielä eläinlääkäriin, mut ei oo sit tullut pentua tai oikee siitä astutuksesta sen kummemmin plussaa.

Se on nyt alkanut sikareita polttelee, että aika 50/50 on nämä velkaantumiset.
Olisi kai pitänyt tajuta tehdä erilailla aikaisemminkin jo.
Olisi vissii vakuutusmaksua ja sen sellaista vielä, kun mietin mihkä sit rahaa pitäs laittaa tällä hetkellä.
Tilasin parit lasit alle neljälläkympillä Kiinasta, että jos ne kestäisi ees pari vuotta. Mulle tuli tekstari että onko mun resepti oikein ja pitäisi varmistaa se noille glassesshop tyypeille... mutku mä nään ihan hyvin sillä 2016 reseptilläkin, paremmin kun jollain *yök* nissenin näkökyky laseilla... niillä oo muuta ku euron kuvat silmissä? Tyytyväisyystakuu muka pah. Niin tosiaan noista kiinalaseista hajosi sanka poikki ja näiden mun S-koon tänhetkisten lasien keskimmäinen osa on vääntynyt.. vittuku jotain ees näkeis.

No mutta joo. On mulla vielä kertomatta vaikka mitä. Eikä ne tänne blogiin sovikaan vaiks yleensä löydänkin tikusta asiaa ja perunasta sähköjännitteen, mutmut...

öö öö!! Meen liian nopeeta nyt omille ajatuksilleenkin... Nii ei se miitti sillee tällä kertaa ollut ihan mun juttu :P Kukaan ei lue fantasiaa, kauhua, tai enkuksi kirjoja, niin tarvisi ettii jostain jotain muuta joille lahjoittaa luettavaksi hyllystä kirjoja... se on aina sekin että mikä kelpaa... toiset tykkää kutoa, toiset kasvimaasta, ja jotkut kokkaa... muut lukee jännäreitä/dekkareita, ja toiset sitte taas osaa uppoutua niinku mä?

Joskus aikuisille "aina" on hyvin pitkä aikamääre jonnekin kauas tulevaisuutenkin, mutta jos mä olen tehnyt jotain "aina" niin se on lähinnä vaikka, että olen aina keräillyt pokemoneja, aina ollut potter-fani, tai aina ollut spaissarityttö, tai mulla on aina ollut toi yks pehmolelu, oon aina ollut hyvä tietokoneissa, tai oon aina viettänyt kirjastoissa aikaa, vaiks en oisikaan pitkään aikaan ehtinytkään noissa jutuissa päteä/aikaa käyttää niitten parissa... tai no mites mä voisin määritellä tätä elämänkokemusta, jota mulla ei ole kuulemma ollut sillon 2008 jo yhtään.

Diagnoosikin alkoi sillä, mitä mun vanhemmat ei oo. Siis wtf liittyi muhun vissii??

Olen asunut pitkin Länsi-Suomea, olin vaihto-oppilas Englannissa, siis tajuuks tosta että olin vuoden itsenäisesti jossain muussa maassa ja vastuussa itestäni loppupeleissä vaikka olinkin alaikäinen...
No mutta joo 17v sit mun täti kävi mun hampaiden kimppuun, ja niitä tasotettiin hammaslääkärissä. Mulla on hyvin vähän ollut kenenkään kanssa läheisiä suhteita, mutta mulla on aina ollut joku...

Siis loppupeleissähän oon palannut synnyinsijoilleen tänne Tampereelle. Mä en oo tullut kenenkään perässä tänne. Ja mä haluan olla täällä kun en tarvi ajokorttia vaan julkiset kulkee.

Hmm juu. Mut mä oon aina halunnut osata enkkua. Ja monta asiaa halunnut aina. Onks ne sit niitä unelmia. Kun ei sitä päällepäin tiiä. Jos menee pari vuotta että en mainitse mitään potteraiheista mun blogissa, niin ei se mitenkään vähennä sitä tosiseikkaa kuinka nopeasti luin ne pari (feeniksin killasta eteenpäin) vikaa kirjaa enkuksi heti kun ne ilmestyi esim. vaikka en niitä sittemmin suomeksi lukenutkaan oo kauheasti. Tai siis aina joku kommentti että "tiiäksä ees mitä ne tarkottaa?" kun haluan jonkun kuoleman varjelukset tatuoinnin,
se vaan päihittää koko tarkoituksen hankkia ikin mitää. Sit vaiks toi mun tatskakin mikä on lentokone, niin jotkut tatuoitsijat siihen että siihen mahtuisi vielä parit World Trade Center-tornit.

Mistä tää ihmisten huono läppä kumpuaakaan.

Kuka muka muistaa mitä teki sillon kun kuuli jostain maailmaa mullistavasta jutusta. Eka se oli joku prinsessa Dianan kuolema ja sit se oli joku 9-11. No mut siisku, jonnet ei vaan tuu muistaa. Kaikki on jo historian siipein havinata. hakuna matata. kitsch. Kukaan ei oo nähny Leijonakuningasta, eikä ne ole lukenut kirjaa Olemisen sietämätön keveys. Ne ei tiedä jossain Hesassa että Metso on Treen pääkirjasto, vaan luulee että mulla on joku skitsofrenia. kun. eivät. tiedä. angst.............

Onks ihmisten sielunelämä niin köyhää ettei ne vaan pysty oppii mitää.

Jos sen päälle ei voi pissata, eikä sitä voi syödä, niin antaa olla. -koirafilosofiaa

Siks just tää ahdistus mulla ainainen tuska olemisesta. Mindfulness on niin helppoa ja mä osaan olla ajattelematta mitään, mut itsekuria mulla ei nykysin enää ole. Ehkä mun aivojen tuhoamisella oo niin väliä ku, sinne pumpataa kaikkea ssri lääkettä=?

Siis jos mä vaihtelen vaikka välillä jotain sanajärjestystä mun omissa lauseissa, niin sit... jotenkin se merkitys muuttuu silloinkin huonolla tapaa? Ku, jollain tapahtumilla on elämässä käänteentekeviä vaikutuksia ja jollain sanomisilla, niin siitä pystyy sit lannistuu kerta toisensa jälkeen, joskus ihan alitajuisestikin ees miettimättä asiaa uudestaan - ja sit voisi niinku, taas välttää päätyvänsä tietynlaisiin juttuihin - mut se pelko ei katoa, että joku arvostelee sun "hyvinvointia". Kellään ei kuuluisi olla jotain maagista psykiatrian voimaa takanaan ja pilaa toisen elämän... siihen siis pystynyt mun elämäni aikana äitini enimmäkseen, jota syyttänyt elämäni pilaamisesta.

Ketä mä sit pilaan? Ei mulla oo muutaku meikän ulkonäkö josta kärsin sit itekseen hiljallee jotai kun läskit kasvaa kooltaan. Estyn.

HOHHOIJAAAAAAAAAAAA!

Vittuku vittuku valivali.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti