anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

22.5.18

koitan aina olla diplomaattinen mutta sekään ei juuri riitä tässä maailmassa

Voi elämä! #triggered
"elämää nähnyt enemmän kuin.sä", "mieti pidemmälle.piste." tai jos vertaa jotain työhistoriaansa mitä hommia mä olen tehnyt, tai montako lasta ja punainen mökki ja perunamaa sulla on, tai kasva aikuiseksi ja näitä paskamyrskyjä mitä saa kestää (tai sit ei jaksa kestää.) Lievästi olen masentunut mutta eihän pessimisti pety ja muuta sellaista latteaa latistusta... en puolustele mitenkään elämääni mutta mitään en kadukaan. Oppisipa ihmiset kohtaa toisen tasavertaisen kaltaisena? Eihän sitä edes voi asettua toisen saappaisiin jos ei ole tutustunut kehenkään samanlaisiin taustaltaan. Kähmimistä sekin, että sitten suljetaan ulos joku ihan viaton ihminen jos ei natsaa vaikka huumorintaju tai muuten löytyisi samaa aaltopituutta, mutta kypsyys on vaan sellainen juttu. juttu juttu arvostelukappale sitä ei vois myydä kuin ei luottamustakaan kaiketi hmm
Yleistäminen on niin vitun typerää muutenkin ja aivot tylstyy jos kategorioi.
Jos ei uskalla jollekin pistää jauhoja pussiin ja kommunikoida oikeita asioita niin se on pelistä pois!
Mut joo mä nyt itken muutenkin itekseen omalle naamalle kun oon niin tylsä ihminen ja ruma ja lihava ja kaikkea itsetuntoista ongelmata.
Eikä mun kanssa kannata edes olla samaa mieltä. Mun ideat on toisaalta välillä typeriä mutta saan niitä muutenkin tarpeeksi läpi kaikki. järjestelykysymys ja paljonko toinen korva vuotaa läpi toiselle korvalle puhuttuja asioita.
No juu. tiedän kaiken eli en tiedä mitään, koska vain sen voi tietää ettei tietäisi mitään. eiku
lapsellista puuhaa kait.
Mutta en mä ole edes suuttunut tolle, tai kellekään mutta mun tapa käsitellä asioita on yksi se että kirjoitan pahan olon pois. Jokainen käsitelköön omalla tavallaan ja jokaisella on jotain opetettavaa toiselle.

I will do great things.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti