anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, toukokuuta 09, 2018

kautta hikisten tossujeni

Nukuin vain neljä tuntia. Olen silti melko virkeä! Vein koiraa pienen lenkin ja vein samalla postilaatikkoon yllätyksen äitienpäiväksi jos ehtisi se..nopeasti vaan askartelin jotakin tänä aamuna :D Kuvat on muistona mitä tein, en nyt ehkä paljastaisi täällä ennenaikojansa.

Katsoin illalla euroviisuja kunnes kaikki kymmenen finalistia julistettu oltiin. Äänestin mutta ei tullut mitään vastausviestiä, että mun ääntä olisi laskettu? Varmaan seuraavassakin semifinaalissa äänestän. Suosikkini on aleksander ryybakki Norjasta. Viime vuonna en seurannut viisuja yhtään? Viimeksi taisin katsoa ihan kunnolla 2014.

Uudet kenkäni on todella mukavat jalassa. Meen ysiin koululle ja sit illemmalla mulle toimitetaan se nintendo switch. Jännää! Mulla ei ole siihen edes pelejä, tai rahaa ostaa niitä, mutta kai mä sit jotakin demoja pystyn lataa..?

Jee jee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti