anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

21.5.18

jos saisin valita mitä muuttaisin itsessäni, niinks..

Kävin kotona nopeasti koulun jälkeen vaihtamassa vaatteet, mutta vasta "päässyt kotiin" kasilta illasta. Syötiin pitsat iltapalaksi lähimmällä grillillä, viimeksi syönyt koulussa jonka lisäksi pari energiajuomaa sokokselta. Mulla oli jokin nörttinaisten miittinki kirjastotalolla lekuriajan jälkeen. Kiinnostavin lukemani kirja tänään oli Mitä missä milloin 2018.
Sen takia mun menkat varmaan paheni, kun kerroin tragikoomista elämäntarinaani siellä lekurilla ja alkoi stressaa. Onneksi mulla oli "nahkahame" tän keltaisen mekon kanssa. Pitäisi vielä tehdä toi hakemus mutta on melko myöhä ja ziisus mun jalkahiki haisoo
Pääsin läpi onneksi näytöstä, vaikka huomautettavaa jäi tosi paljon. Sillä mä sitä lausuntoa pyysinkin lääkäriltä, että pääsisi kuntouttavaan psykoterapiaan. Ai niin mun tarvisi jokin alkupäivämäärä ja hemmon nimi laittaa siihen että sen voi vielä lähettää ja jokin oma sepustus ko. tuen tarpeesta...
en mä osaa selittää Söin aamupalaksi yhden tikkujätskin ja nyt söin tikkujätskin jälkkäriksi ja sitten enää syö mitään.. kun en kuulemma kuluta edes ja toisekseen en nauti syömisestäni.
No mutta joo. Jospa tämä hiki valuisi pois viemäriin kohta ja alkaisi rauhottuu pelaamisen kimpussa. Olispa jo kesäloma paitsi että senkin voisi viettää puhelinmyyjänä provikkapalkalla jos ei muuta sattuisi löytyy. Ai nii tarvisi muistaa etsiä se viimeisin työtodistus.
siispä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti