anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

20.5.18

hieno hemmo

Latasin eilen illalla mun Switchiin Stardew Valleyn. Ilmeisesti se on peli jossa ei ole loppua, vähän kuin farmaus peli. Pelasin pari tuntia.

Kävin aamusta suihkussa, kun ei ollut ollut tarvetta pariin päivään... hee

Paino oli 124.4 kiloa aamusta. Eli en ole lähelläkään maagista 130:n kilon läskiyttä.  hmm
Kun olen ollut ulkona tai käynyt asioilla, kaupungilla tms shoppailee niin olen mieluummin pelannut moomin move peliä mun iPhonella kuin pokemon go:ta...

Tein eilen myös varmaan jotain 6kpl luovaa kirjoitusta vaativaa Tylypahka roolipeli kotitehtävää eri aiheista.. Kultaisia kaljuunoita oli aamulla kasikyt ilmestynyt.. mä olen ko. sivuston some tiimissä ja mun pitäisi keksiä tweettausta niiden Twitter tilille -.- eikä mulla ole edes tunnuksia ja muutenkin se on vähän nihkeää...

Tokmannista ostannut 2L pepsi max pulloja jo muutaman eri päivinä kun niillä hintaa 1,99
Se on ollut hyvä diili. Ostin myös jotain huulirasvaa mutta se levisi mun huulille sillei epämukavalla tavalla ja oli muutenkin värjäävää sit. Onhan siellä ihan halpoja meikkejä.

Opin eilen että noi vapotusnesteet kestää vuoden parasta ennen, ja niitä mulla on varmaan enemmän mitä pystyn vapottaa... sitä paitsi en tiedä missä mun vapotin edes on tällä hetkellä?

Koissu on kauhean läheisyydenkipeä taas... haukahteli eilen unissaan innostuneesti ja tuli jalkopäähän sänkyyn ja meidän perässä parvekkeelle ja nyt se vahtii mua tossa vieressä esittäen nukkuvaa kai.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti