anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

27.5.18

hellyttävällä äänellä: kyllä rakas olet aina oikeassa. *ottaa nauhurin esille, mutta toinen alkaa pelleilee*

Join pari kaljaa grillailun lomassa. Sain entiseltä naapurilta geelilakkaukset kynsiin. Valitsin kultaista glitteriä että matchaa mun rusketuksen kanssa (muka).
Kyseessä oleva kaveri omaa myös kohtapuoliin äidiksi valmiin ikäisen labbiksen, ja voitaisi jonkinlaista hyppyjuttua sopia meidän herrasmies akuliinin kanssa.
Vähän ehkä huono olo ollut, kun en ole viime yönä nukkunut ollenkaan, mutta ehkä tämä ripuli tästä.
HBO:n huippusarjoja katsellut muutaman myös viimeaikoina jaksoja erinäisiä.
En ole varmaan muistanut ottaa aamulääkkeitä tänään kaiken muun pasken lomaan.
Mun piti itse asiassa ilmoittautua huomiseksi kipeäksi koulusta ja sitten kun en haluaisi taas unohtaa sitä koko asiaa.
Eiköhän kaikki tärkeimmät kuitenkin ole tullut paljastettua. Hihhuloinut hameessa ja topissa ilman rihman kiertämää alla. Kiviäkin kiinnostaa jos varsinaisesti otetaan tämä asia esille joskus ikinä enää.
Voisi toisaalta huomenna, jos kaivan sen numeron jostain papereista tästä pinosta pöydällä kaaoksesta, soitella sinne oppimisklinikalle taysiin että saisin sinne aikaa ja kuulisin vähän syytä miksi tämä valuminen on kestänyt niin tuskallisen monta vuotta jo... tai mitä ne epäilee.
Muutenkin pitäisi hoitaa asioitansa ja uuvuttaa kaikki hoideltavat terveytensä jne.  pläänit.
Elikkäs jotakin järkeä.
Voisi mennä suihkuun pesemään tämän huumannuttavan "tutunoloisen" aurinkorasvan hajun pois samalla kun muut hiet, pölyt, ihosolukot, partikkelit tuon kuontalon lisäksi joka pysyisi pystyssä uhmaten painovoimaa sikäli että sen pystyyn sojoittelisi oman rasvakerroksensa avulla, mutta päänahka mua huolettaa eniten kuitenkin.

Tiedän että se on vähän jokin psykoottinen oire uskoa että on aina oikeassa mutta silti kun mä oon... oon ja oon ja meen ja tuun ja teen ja käsken tekee ja muutenkin avustan ja ohjailen oikeaan suuntaan tai manipuloin jotain kohtalon lankoja, paitsi että minä minä olen turha suupaltti vain silloin kun saan aikaiseksi tai muuten vaan tilanteita noita tulee aina kun saan päsmäröidä ja ehkä joskus kullan saan omaksein rinnallein mun kanssa laihduttaa

eiku vitut tuli se yksi runo mieleen jostain vuodelta perunakiusaus. mut hei,
loppuun vein tämän kirjoituksen ja heissulivei sanoi kissa kun kielen vei? *jäi pohtimaan moneenko cd-levyyn mun koko blogi mahtuisi jos sitä joku lukisi ääneen*

Aivan turhaan mitään kirjoitan edes kun liian nopeeta on jo mennyt menneessä
talviturkit kasteltu venheestä vaatteetpäällä

ehkä tuota viimeisintä ei just minä eikä ehkä vielä tänä kesänä mutta kiikunkaakun siinä että jossain päin aikajanaa minä myös jalat veneessä ja käsillä ote laiturista jne tapana yleensä ollut huono tasapaino rannoilla.

Ja sen huvin pituinen se tai muuten tätä aivoripulia jatkuu vielä osat kitujainen kakkos-osa ja kitujainen trilogian päätösosan liiteosat niteessä viiskyt ja puolikas kolmasosaa maailmanlopun jälkeenkin kun aurunko on sulattanut maan itseensä.

plörtsyt teillä on housuissanne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti