anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

23.5.18

???

Miksi mun naamassa kirveltää pantyson emulsiovoide. Siinä luki kuiviin ja hilseileviin ihottumiin?
Pesin hampaat. Laitoin puhdistavan naamion. Sheivasin kulmakarvoja. Puristin nenästä ihomatoja. En kosteuttanut millään, en tiedä mikä mun voiteista olisi vielä parasta ennen. Otin mä toki itestäni kuvia ja kokeilin how-old.net robotilla niitä kuvia arvioida vanhaltako näytän. Olen 19-65 vuotiaan väliltä jotain, ehkä kolkyt. Että osaa nainen käyttää ulkonäköön aikaa. Mä haluaisin ihan sileän ihon, tasaisen hammasrivin ja täytettä ylähuuleen ja luomileikkauksen muista kauneusoperaatioista puhumattakaan. Haluan vaan mutta en saa.
Mun olisi mentävä aikaisin nukkumaan jos haluan aamusta suunnistaa sinne labraan.
En oikeastaan tiiä miksi haluun edes vielä kirjoittaa tänne, toisaalta voisi julkaista jotain muuta joskus toiste.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti