anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

1.4.18

Tuhlaa aikaasi mainoksiin

Jotain hyvääkin aprillipäivästä.

Kevät on uudistumisen aikaa, joten silloin olisi hyvä vähän "tsekata" mitä tietoja sinusta on kertynyt minnekin... En tarkoita selaushistoriaa. Vaan tuo ystävämme Facebook ja mainokset jotka kohdistuu juurikin sulle. Tuskin on moraalisesti väärin laittaa ns. vääriä tietoja sijainnistaan tuonne, mutta sitten oletkin ekspatriaatti.

Mun mainokset muuttui heti suomalaisimmaksi, jos nyt ikinä olen niihin huomiota kiinnittänyt. En luovuttaisi ostohistoriaani muille vain sen takia että ostaisin lisää...

Käytiin lähibaareissa tänään baarikierroksella muutes. Join korkkiruuvin ja siiderin, ja sit kotona pari siideriä lisää. En kyllä ole humalassa ettei sen puoleen. On vaan mukavampi.

Laitoin Herwood ryhmään kyselyä mikä tuolla ulkona haisee paskalle ja ulolle. Harmillista miten vähän ihmiset välittää mistään. Tuhotaan vaan ympäristöä ja näin elämänlaatu pilaantuu tuleville jälkipolvillekin :D Koska kyllähän kaikkeen tottuu...

Jos en mullistaisi sen kummemmin elämiänne siis. Ihminen kuulee vain sen mitä haluaa, ja se on raaka fakta...

Melko paska sunnuntai todellakin!! Nukuin kahteentoista... osa ihmisiä väittää että klo12 täytyy jo paljastaa se aprillipila ja toisten mielestä se on 24 tuntia?

En tiedä. Jos nyt kuitenkin meette sinne facebook>asetukset>mainokset
Ja estäisitte ettei ne joka askelta seuraa. Manipulointi on ihan todellista... se vaati paljon suunnittelua ja voimavaroja, mutta välillä sellainenkin kannattaa.

Sitten on vielä sekin, miten SOKEITA ihmiset on valinnoillensa. Tutkimuksia joissa annetaan perusteltavaksi miksi valitsit tietyllä lailla, niin usein ihmiset ei itsekään 90% ajasta tiedä. Varsinkaan jos hän olettaa että hän on itse valinnut niin, mutta monimutkaisimmankin asian pystyy itselleen selittää ihan täysin ylösalaisin. Politiikkahan on ihan paskanpuhumista, joten onneksi en äänestä eikä minulla ole muutakaan rahallista mammonaa millä vaikuttaa.
(Tämä the facebookin luojan kirjakerho yksi kirjoista 2015, oli the end of power ..eli että valta hiljalleen vähenisi kun se tulee kaikille saataville olevaksi)

Mutta mä olenkin tällainen kohtaloidenpunoja. Sain nimettyä mun pienemmät sisarukset mun ekojen ihastusten mukaan. Huono esimerkki. Eiköhän tästä sulatusuunista joskus päästä.

(paitsi että kaikella on tapana järjestyä. Oli se paskapuhetta eli ei...)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti