anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, huhtikuuta 28, 2018

samaa napaa tuijotan keväät ja syksyt

Kotona taas. Ei sitä oltukaan liikekannalla kuin koko päivä melkein. Ne siellä huollossa on putsanneet mun MacBookin myös<3 Kaikkea suttua näppäimistössä sen emolevyn vaihdon lisäksi.
Sellainen päivä, että kaikki rahat meni, ja tuli käveltyä viisi kilsaa vaikka olikin lauantai. Olen erittäin iloinen ostoksistani, vaikka se onkin vain tavaraa... mulla on uusi bujo, huulipuna, hoitoainetta à la Tesco, ja kolme pussia britti suklaapalloja... Kaapissa on kolme pulloa simaa.
Edelleen hankkimatta keittiöön lamppu, pitäisi verhot laittaa tänne myös.
Koira on saanut herkkuja, ja me kans kahviteltu ja syöty sukuloitu ja puheltu jonnetjoutavat.
Mun swappailu varmaan alkaa taas, kun sain hankittua helposti kuoria. Sit tilasin muutaman vaatteen kiinasta... ja 25 euron kännykuoren jota oon himoinnut vähän (muistuttaa mun gameboy color käsikonsolia grafiikka siinä).
En ole tuhlannut kausituotteisiin mitään kovin paljoa esim. palloihin tai serpentiiniin... sen peruukin lisäksi kun meinasin mennä vappuna 80-luvun tyyliin vabbutorille.
Täytyy melkein lukea mun omaa blogia että muistan aikajärjestyksessä oliko jotain eilen vai tänään, mutta kiireistä on ollut...
En kyl vaihtaisi Windowsiin enää. Tää on niin selkeempi kun alareunassa on kuvakkeet ja työpöytä sit vapaana. Oltiin tosiaan sukulaisella ja sit sen windowssi näytti vaan sinistä ruutua ja hymiötä suu alaspäin. Windows on yks vitsi se...

Tuotatuota. Koira mussuttaa tuossa hirvenluuta ja mun olisi tehtävä iltapuhteet.
Siihen bujoon laittanut päivämääriä ja ens viikolla taas kaikkea menoa koulun lisäksi. Torstaina aika naistentaudeille, ja keskiviikkona sekä injektio että aika sossulle. Maanantaina raijaa kaikkea grillausvehjettä kaverin avuksi ja liittyä seuraan paikkaan x.

Sit kun välillä ei ole yhtään rahaa niin sit kun sitä saa niin tuntuu että vaan Taivas On Rajana?

Thehhee. Olen ihan vitun väsy ehkä. Aloin nauraa kaupassa jollekin kattolampuille enkä edes muista mikä oli niin hauskaa.

Mutta, mutta... istuisin vähän kauemminkin tässä jos vaan pystyssä pysyisi en.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti