anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

5.4.18

Morjensta pöytään

Sillä aikaa kun sähkömies teki hommia niin minä suunnittelin käyntikortteja. Se teki fyysisesti vaativaa hommaa, ja minä taiteilin, ettei menisi ihan suunsoitoksi koko aika. Sain inspiraation naisyrittäjät ryhmästä, vaikka ei minulla ole yritystä. Pääsyy miksei on varmaan se etten jaksa istua koko aikaa.
Koulua olisi ollut kasista ruokailuun. Ehkä siellä oltaisi keksitty mulle jotain tekemistäkin ennen näyttöä, mutta sanon että tuokaa se näyttö jo vaan eteen, olisin valmis.
Mulla on lompakossa joku laminoitu pala magentaa korttipohjaa, jolle olen tussilla vääntänyt s.postin, puhelinnumeron ja leikannut siihen Iines Ankan puhelimessa. Sellaisen tehnyt sit kymppiluokalla. Sitten siellä on joku esite jonka suunnittelin ja tulostin, sekä joulupukin kuormasta tippunut yksi osoitetarra.  Kiva kun pystyy kantaa mukana tuollaista sälää ja jos vaikka tulee muistinmenetys niin voi sitten ihmetellä tuollaistako pystyin tekemään.

Olin heittää avokin pihalle kun se uhkaili mua ja heitteli lautasia ympäri lattiaa. Samalla hain kelasta toimeentulotukea, kun eihän tuo raukka pysty mitään vuokraosuuttaan maksaa kun ei sillä ole töitäkään. Tekee vain kaikkea muka kivun lomasta jota en pysty ymmärtää?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti