anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

8.4.18

itseheijastelua

Sinne meni torin kautta mun mini tramppa joillekin pikkupojille leluksi. Nääh. No jaa, sain kympin... kai sillä ostaa koissulle sapuskaa jos loppuu. Mitäpä se parvekkeellaakaan teki.

Tein laihdutus tilin instaan jotta tulisi laihduttua. @fitfetishforme
Seurailin siellä jotain tubettajia jotka on laihduttanut paljon ja pistänyt videota aiheesta, tai muuten tyyliin pudottanut sen verran mitä mulla on laihdutettavaa.

Tilasin pitsan ja kebabbia ja ranskikset ja pienen pullon pepsiä :/ olisipa muistanut että oisi ollut safkaa kotonakin.... nuudelia enimmäksee. Söin ehkä neljänneksen pitsaa ja ne ranut kun alkoi tökkiä. Nyt on jo kello seitsemän ja ei enää kannattaisi siitä rääpiä. Avokki söi kebabin, kun mä en pystynyt kun ottaa haukkauksen. Jalapenot siinä täytteenä oli hyviä mutta meinasin oksentaa suuhuni silti.

Sit söin omenan ja viinirypäleitä... mun popparit paloi enkä syönyt niitä kaikkea... pakastimessa on smootti aineita, mutta ei kyl tänään enää..
hmm. Huomenaamulla oisi kontrolli lääkärissä. En ole ajatellut nyt tätä näppyjuttua sen kummemmin, mutta ei nyt oo hangannutkaan mikään kun olen ollut ilman housuja suurimman osan ajasta kotona.

Lakkasin kynnet uusistaan,kun anopilta sain jonkun kynsilakan (pehmeä persikka), ja muutenkaan ollut kovin freessit enää mun käpälät.

Enimmäkseen yksin kotona koko päivän, nytkin tuo lähti saunaan jonnekin tutuilleen.

Katsoin yhden jakson uutta sherlockia netflixistä, ei siellä ollut mitään oikein mitä ei oisi jo nähnyt :/
Pelaillut koneella, nukkunut miten sattuu, ollut tylsistynyt. Päivä taisi parantua kun hoksasin että en ollut ottanut masislääkettä aamusta.

Sitä samaa vanhaa rataa jotain kyl te tiätte kun tänne päädyitte eiks jeh heppulit sen pituinen se.

älkää vihatko minua niin en vihaa itseäni. tehää diili?

1 kommentti:

  1. älkää vihatko minua niin en vihaa itseäni. tehää diili?
    Jep!
    -kumi Keijo

    VastaaPoista