anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, huhtikuuta 20, 2018

hubpista buppisda

Nyt vasta tajusin että toi valkoinen "tyllirusettti" kuului perukkiin itessään koristeeksi teemaan : DDD
Tulin sen heti leikanneeksi pois. argh.
Jaaa-a. Voisi ehkä jotain tehdäkin eikä vaan uneksia. Tuskin meillä on vappuna rahaa paljon mitään.
Sinänsä vähän typerä ostos, mutta näitä korviksia olen ettinyt!
Mä olin kasikybä luvulla vasta parivuotias, mutta silti... pitkään ysäreille oli kyllä neonvärejä? Tykkäsin. Mulla tykkäsi olla vaatteet sillon melko tiukkoja kun olin pläski kakarana. Muistan yhden neonoranssin trikoo tms paidan ja se oli pakko saada, vaiks se oli vähän tiukka :D vai oliks ne pinkit biksut? no mut kuiteskin. En ees tykännyt Madonnan musiikist. Ja mähän olin tollon alakoulussa turkusen suunnilla pari luokkaa joten. 5+5 on kymmenen.
Jos vaikka alkaisi tekee taukasauvaa. Tässä on vähän bellatrix vibaakin tässä peruukissa? Tai no, unohtakaa moinen potterviittaus. Mietin jos kuumaliimalla ja sit maalaisi pätkän puuta :F tai no ehkä se projekti ei oo nyt ajankohtainen.

Mikä oisi? Sininen ei oo oikeastaan enää juttu silmämeikissä. Mä oon alkanut pitää punaisia luomivärejä. Ripsaria oikeastaan pakko laittaa, kunhan sitä ei oo viiskyt kerrosta ja tarkoituskin näyttää että siitä olisi innostunut.

Jaahasb. Aamulla suoristin hiukset ennenku lähdin kaupungille. Tuli hyviä selfieitä. Tai no jos riittäisi yksi selfie. Melko harvoin kuvailen mitään päivän aikana, ei riitä matskua instagramiin.
Mitä tässä nyt sit ois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti