anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, huhtikuuta 29, 2018

häläpätihäppää

Tästä kerrostalon pihasta voisi kirjoittaa vaikka romaanin. Näyttää siltä, että jollain olisi ollut liikaa aikaa koristella tätä kaikenmaailman patsailla, kukka töherryksillä, joka ikisestä puusta roikkuu vähintään kolme pehmolelua sekä tonttuja ja enkeleitä, perhosia ja lyhtyjä. Muistuttaa vähän oikeastaan sitä jos joku koristelisi blogiaan liikaa. Pienellä alueella liikaa koukeroita ja kukkasia ja muuta. Osasta noita koristeita vielä menee kettinki aitaan tms ettei niitä varastettaisi. Kuka haluaa istuskella ja keinua pihakeinussa, jossa on kauheat tupakoinnin kielto lätkät ja kirkkaanväriset kukkakoukero kuviot joka sivussa ja vielä tekoköynnöstäkin. Siis... enhän mä helmikuun loskan alta nähnyt tuota kaikkea... melko karmivaakin tavallaan.

Tarvii kai huomenna ottaa vappuperuukki päähän mukaan kouluun ja serpentiinit kaulaan jo valmiiksi? Kun meen suoraan sit kaupungille hoitaa grillausjuttuja kuntoon.

Käytiin burger kingissä ja syötii jädet - sit sen jälkeen kun mun naaman nuoli moneen kertaan joku kauhea suomenkoira peto, kun oltii kyläilees. Annalassaki poikettii, toi idiootti oli luvannut tililleen ottaa jonkun palkkoja ja viedä sille kun sillä on osuuspankki, ja nyt meidän toimeentulotuki on varmaan siinä ja tässä että onko mahdollista selvittää tota kuuttasataa tilillänsä... muutenkin se keskittyi ihan muuhun ja ajoi kauhean kuprun autonrenkaaseen rotvallista. On ne tiet muutenkin huonossa jamassa jokaikisellä tientaipaleella, mutta että viel toi.

Eikä mulla sit muita jutskia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti