anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

16.4.18

et saa mua susta välittää njäh njäh nää

Lääh puuh! Kädet tärisee kai vielä vähän. mitälie rasitusta. Tulin suihkusta..

Tein vähän reilussa yhdessä tunnissa silk screen printing työn. Huvikseen muokkailin mun piirroksesta joka oli nyrkki, jotakin feminismi logoa. Siinä oli sit jo ideaakin tms "toi on sallittua". Olisin halunnut ite pelkän nyrkin ja siit sojottaisi yksi sormi mutta kaikki näyttää paremmalta ympyrän sisässä... harmittaa vaan kun se ei vissiin ollut näyttö.
Jätin sen työn just näyttöä varten kun kaikki muut grafiikat olen jo painanut. Ens viikon keskiviikkona vasta digipainaa käyntikortteja avokille jos se tarvii niitä kesällä. Ei sen nyt niin väliä mutta kun kerrankin meni hyvin niin olisi kiva jos se olisi ollut osa sitä osaamisen näyttämistä jotenkin? ääh. Siellä oli joku toinen tekees näyttöä ja ilmeisesti mua ei lasketa eikä pystytäJotakin yskä-lima-flunssaa kaiketi myös liikenteessä.

Eilen en ollut netissä juuri mitään, käveltiin kaupungilla, vietiin pulloja, kyläiltiin.
Tänään saatiin vastaus toimeentulotuesta ja kaikki menee vuokranantajalle. Pakko vaan jotenkin kiristää vyötä? Millä pystyisi maksaa autoveron? Huoh... saatiin ees sitoomus lääkkeisiin ja toi menikin hakemaan antibioottikuurin sormeensa.

haha mitä ironiaa vitun sormijuttu ei vaan

On sitä ennenkin pärjätty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti