anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

11.4.18

Ei mennä yksityiskohtiin

Blogini www-osoite vanhenee taas alle kk päästä. Täytyy kait uusia se.
Tylsä päivä, iham paske. Puhuin itekseen välillä kait mutta auttoi se mua ajattelemaan.
Jotkut teki mukeja ja mä tein sormet veressä jotain metallikierteistä muistiota.

Parasta oli kun mentiin koulukaverin kanssa kauppaan ja se lainasi mulle muutaman euron, että sain puuroa ja levyn piparisuklaata. Kai se miespuoleinen koulukaverikin sit maksaa velkansa mulle joskus.

Postista tuli velan siirtoilmoitus, sekä kiinaostoksena pari ekologista sidettä joita käyttää useampaan kertaan sillain nätin värisellä kuosillakin. Ja sit jokin pitäisi hakea postista mutta ainakin tänään kyseinen posti on jo kii. Huomenna vissii sit kävellä sinne ehkä koiran kanssa kun on kouluton päeva.

Ei kai tässä sit kummempia pysty eikä kykene.


Googletin eilen mistä saisi rahaa tehden sitä mitä rakastaa, ja päädyin kattelee yksiä nettisivuja hetken. Sillä oli 'rise above' mustavalkoinen kuva tatuoinnista bannerina, ja se kertoi tekevänsä rahaa enimmäkseen kirjoittamalla rikollisuudesta. tai näin mä käsitin. mikälie kovis.

Njoo.... sit näistä -82 syntyneistä joita en ehkä kestä. Yksi deittisivuston nainen vm82 oli otsikoinut omansa "rakastu minuun! olen täydellinen!" tms. joka etsi siis naista. mitähän helvettiä. No siis mä etsin eilen illalla kans naista koska lyhyestä virsi kaunis kävin pornhub. Ja sit kattelin kun klitta hieroo klittaa. pimppi vasten pimppi; pumpsis. En mä siis itse pystyisi mutta,
ehkä voisi kokeilla edes joskus jotain ihan vaan sillä ettei niin koskaan tapahdu. ois hot. Sikäli että hankkisi naisen itelleen joka on pelkästään itselle seksiobjekti, koska jos kokisin että se oisi jotenkin kaveri, eikä pelkkä pano, niin voisi muuttua vastenmieliseksi?

(on mulla kans loogisuus)

1 kommentti:

  1. Kyllä sä oot hauska! Ihan oikeesti. Annat mennä vaan ajatuksenvirtaa. Mä tykkään! Ja mä oon 61-vuotias ...

    VastaaPoista