anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, huhtikuuta 25, 2018

atsuh! sori on ihan räkäkelit

Analysoin vastausta kysymykseeni, "kuulinko oikein, vai sanoitko että saa lähteä?".
Kuulemma mulla on aina kiire ja sain lähteä jos siitä tulisi hyvä mieli.
Koska mulle tuli mieleen vaan jotain mielihyväjutskia. Sit mutisin hiljaa jotain "no moi" ja käännyin lätkii. Tulin kyl ihmeen hiljaa kävelyvauhtia kotiin, en oo ees täysin läkähtynyt tonne. Ehkä mun lääkkeenpurku alkaa vaikuttaa.
Emt, mulla on TAAS yksi samanniminen pano kun jollain opettajalla on nimi, ihan yleistä taas mut. Siis täh. Suomalaisten miesten nimet voisi olla muutaki kun... no, tulee kyl mieleen ainakin kymmenen eri nimeä heti. Mut siis. Olli, Kari, Matti, Jani, Johannes, Riku, mitä näitä nyt on. Aivot sammuu taas kun alan mietii miehiä mut silti. Kyrpä-Jooseppi, sekä pönttö-Paavo, ja kaikkee muuta nimettävääpi. Siis niinku kaikki tietää nykyään jotain nettislangiakin,
varsinkin Kymppitonnissa oli jopa "interwebs" mainittu? Kuolee tää kiäli.

Periaatteessa
Ehkä vaan oon sitä tyyppiä joka unelmoi koulussa kun ei oo muutakaan tekemistä tai on jotain tylsää infoa tai laitteet ei toimi, niin unelmoivani jotakin. Mietin ketä siel saa panna että saisi jotain aikaan :D:D osaamista toikin (eli ei oo.)
Oli mulla kerran yksi kaveri joka hoitsu nykysin, joka sanoi miesopettajia professoreiksi ja katteli Lolitaa tms. Siis tiätteks. Mä en oikeesti ala tollatteisiin kiellettyihi hetelmii.

Mun avokki tääl kotosalla vaan nukkuu. Mieluummin olisin jossain gangbangeissa kun tääl tylsistyisin kotoo. Multa saisi vaikka repii aukot sukkiksii ja sitoo kii ja side silmille ja sata miestä tulisi kerrallaan aina yksi paneskelee mua tai jotai muuta nöyrryytystä. Mieluummi. jos olisin joku nymfomaani. Tai no, ehkä voisi taas lukea jotain naistenkirjallisuutta. Mä löysin. Kirjoja, vanhoja. Siellä on joku ihme merirosvo romanttinen nide naisille ja, sit se Sata harjanvetoa ennen nukkumaanmenoa... klassikoita.

Ja koirakin kuorsaa. Vittu. Mitä mä valitan. Toisaalta miehet on tylsiä. Niitä tarttee siks pikkuuse romantisoida ja laittaa johki jalustalle. luulisi.

Siirryn kohta kaivaa napaa koska ei oikeesti.

1 kommentti:

  1. Reipasta meininkiä sulla. Kevät päällä? Hauskaa tekstiä!

    VastaaPoista