anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

31.3.18

Yhdytäänkö ryhmätöihin vai mitä tässä tekaisisi

Alkoi jotenkin hävettää, kun katsoin The Greatest Showmania ja kuunteli legendaarista This Is Me biisiä ensimmäistä kertaa, kylläkin. Mitä mä olen muka ikinä itsestäni näyttänyt muille, hä? Hähhä?

Köyhyytensä ja perheensä vuoksiko tuo Barnum otti avosylin vastaan kaiken mitä annettiin. Tuskin se näki mitään lahjoja kellään, halusi vain hyötyä kaikesta erikoisesta. Epäilin jossain vaiheessa että sillä voisi olla ollut jokin synestesia, että näkisi väreina valoina jotain ääntä tms..... mutta mitä erikoista naurussa ja onnellisuudessakaan sitten on. Se kuluu pois ja arjen harmaus kuultaa läpi. Tai no, siis ehkä just sen avulla kaikesta selviää sit.

"Aina voisi mennä huonomminkin." -kuten äiti opetti mua.

Tein aamulla yhden ruisleivän cheddar juustolla. Sit tein valmismuusia ja söin paketin kalapuikkoja päällystettynä lopuilla cheddar raasteilla. Aamukahvin jälkeen en ole saanut kofeiinia mistään, joten tekisi mieleni energiajuomaa.

Käänsin uuden kuukauden seinäkalenteriin, ja tuntuu niin mitättömältä mitä olen tehnyt. Nyt jotain itsetuntoa kehiin mulle...

äh. Jossain muualla joku on tehnyt varmaan mun pituisen pinon puuhalkoja. En vain näe sitä, kuin tuijottelen metsään enkä näe puitakaan sen edestä. Kaikki alkaa metsästä. Mistä mä olen muka aloittanut tänään, kun heräsin?

Jos vaan poistaisi koko vitun alastonsuomen profiilin. Siitä tietää tehneensä tarpeeksi, kun pyydetään lisää? Enkä mä voi kokovartalokuvia alkaa ottaa peilin edessä alasti tms.. Varmaan ihan kiva ajatus. En mä liveäkään ehkä voisi randomien kans ottaa poskeen jotain. Ei se. Ei olisi kovin legendaarista.

2 kommenttia:

  1. Mikä sun Alastonsuomi tunnus on?? Olis kiva käydä kattoo

    VastaaPoista