anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, maaliskuuta 12, 2018

vitun sama (kuin edellinen)

Kävin kirjastossakin hakemassa 2kpl kirjoja, jos luetuttaisi. Jostakin saatava motivaatiota elämiseen... eli kirjoittamiseen... ostin finnvapesta uuden tankin tohon vapotuslaitteesee.. edellinen hajosi, modi ei tunnistanut atomisaattoria. Sain postissa pari kirjettä.
Harmi kun aika menee tyhjäntuijotteluun, väsyttämiseen, kipuiluun, saamattomuuteen johki? Se on ihan sama jos tilaisi yhden tähden tuotteen tai lukisi kirjan joka on saanut vain kolmen tähden arvosteluja...
Eilen taisin shoppailla itelleen sormusta melko kauan. Sit lopulta tilasin jotain netistä. Nad's karvanpoistoaineen lisäsin sit että sai "ilmaisen" toimituksen--
Onneks toi yksi häippäsee töihin kohta. Alkoi tiskaa kattiloita. Vei koiran. Ajoi mut keskustaan, kiitti ruoasta.
Mä söin ihan liikaa tänään, kävin puklaamassa.. ranskanleivän ja graavilohta paketillinen, keksejä, no tietty aamulla mysliä, mut sit käytii bk:ssa ja syötii whopper ateriat ja otin myös jälkkäriksi suklaapirtelön :/ olin pikkusen täynnä, teki huonoa. En haluaisi turruttaa tätä paskaa oloa ruokaankaan?
Oon käyttänyt jo kaikki mun resurssit... siltä tuntuisi. Pystyisipä selittää itelleen edes mikä tässä vaivaa... ei vi***ssa, unohtakaa mut, mulla ei riitä aikani teille eikä kyllä muuhunkaan, miten tajuan sen nyt.

Ton avopuolison "hyväveli" juttu alkoi ärsyttää mitä se puhuu kuudennetta kertaa puhelimeen. En saa seota ton jutusteluihin. Tarvisi ehkä laittaa sen liittymä poikki?

Toisaalta jos se ei puhu puhelimessa, niin en kuule ikinä mitään sen menoista tms. Joko en kuuntele tai sitten ei vaan kiinnosta, ärsyttäisi edes tarpeeksi että kuuntelisin ees jollain normaalista poikkeavalla vimmalla.

...mua ei kiinnosta edelleenkään...  Suomessa on jotkin ihme "medialasit" nenällä, jotta kaikilla olisi samantyyliset mielipiteet kaikesta, kun muuta ei näytetä... ((isoin esimerkki ehkä Lordin euroviisuvoitto, kun kaikki onnitteli suomalaisia ulkomailla, jo kauan ennen kuin Suomessa arvuuteltiin mitään pistesijoja - ei kukaan "uskonut", voittoa.))

Toisaalta Amerikassa on myös sellainen käsite kuin Vapaus isolla F:llä. Kaikella on jokin sokerinen kuori, että kukaan ei vain pystyisi loukkaamaan tunteitaan. Saksalaiset nyt kyl kritisoi kaikkea. Saksasta on saatu luterilaisuuskin.

Mutta joo, tavallaan noi huomiot voisi laittaa marginaaliin.

Ei se oo mun vika, että asun työhullun ulospäinsuuntautuneen kirjoitustaidottoman, vanhempiensa luona melkein nelikymppiseksi asuneen juntin kanssa. Se on periaatteessa täysin mun vastakohta.... olisi ihana asua keskustassa, äiti heitti mut pihalle täysi-ikäisenä, ja diagnoosi hulluudestani mulla on kyl ihan Freudin oppien vastaisesti - että jos rakastaa työtä ei voi olla hullu tmv

En edes usko hulluuteen. Itken ja nielen kyyneleitä mutta en vain välttämättä tajua jos omalle kohdalle osuisi. Päätä alkee särkeä jos katson jotain skitsoa komediaa esim. leffa, Voices. Toisaalta mulle tulee päänsärkyä Madonnankin musiikista... jos siis miettii jotain mitä ne psykologian termit merkitsee hulluudesta, niin en mä ehkä tajua niitä. Tunnistan tietty jos kaveri on psykoosissa, mutta kuka väittää etten olisi itse. Jos mulla kerran on ollut vaikeita psykooseja nuoruudessa, niin kuka sen muka sit on todistanut, ja kuka antaa valtuuden jollekin puoskarille todeta näin paperille mun terveystietoihin leiman ikuisiksi ajoiksi...? Et niinku menee jotenkin vaikeaksi. Siinä on sana vastaan sanaa???

Sanoin hyvästit tolle ukkelille. Eikö sen pitänyt jo lähteä? Aamulla sit kai sen vierestä taas löydän, sen sängystä. Kerroinko sen kun se puhui että mun sängyssä olisi jotain vikaa, ja palautettiin se, eikä siinä oltu löydetty mitään vikoja. Saatiin hyvitykseksi tämä pöytä ja pari tuolia, mutta jotenkin itsekästä manipuloida multa sänky veks. Se olisi ollut painavallekin henkilölle sopiva...

Kai sitä kompromissejä pitäisi osata tehdä paitsi silloin jos toinen valehtelee saadakseen omat etunsa läpi?

Eikä mulla sit oikeastaan. Katsoin jakson Salattuja kansioita, ja siihen meni MacBookin virta, enää kolmannes jäljellä. nettiongelmiakin ollut. Makuuhuoneesta ei löytynyt nettiin pelkkää erroria, mutta jos meni esim ovesta käytävälle muutaman metrin, niin nopeusmittari näytti kymmentä megaansa

Sillä mua ärsyttää kaikki pienet ulkonäölliset seikat ympäristössä paitsi sit ahdistun mieluummin kun teen mitään asioille. Et niinku siinä iltatarina. En osaisi kääntää enkuksi näitä pitkiä lauseita.

Kyl tää tästä taas joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti