anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

26.3.18

Vaikka olisi horisontaalisessa asennossa koko maanantain

Menin nukkumaan illalla ennen kuin avokki tuli takaisin elokuvista, eli joskus ennen seitsemää... laitoin herätyksen varttia vaille 7, viis yli 7. Nukuin kymmeneen? Eli jos +/- tunti kesäänpäin, niin en mä yleensä ole näin väsynyt.... Yli 12t nukkumista.. viikonloppunakin heräillyt aamuyöstä joskus pikkutunteina 4-5 maissa tai muuten jo 7lt eikä silloin olisi ollut koulua edes. Mutta sit kun on koulua niin en mä toki halua herätä!?? 6 tuntia menee taas hukkaan multa. Mulla on aika paljon poissaoloja, mutta olen mä ollut kipeäkin. Koulu ehkä vaan pahentaa stressausta... Mä meen sinne ja yritän. Jos ei kelpaa mun osaaminen, niin otetaan sit kunnolla niitä askelia taaksepäin ja mietitään ihan oikeasti onko tuolla alalla mulle työpaikkaa ehkä ikinä?
Multa nyt sattuisi puuttuu perustutkinto, mikäli ei lasketa lukion päättötodistusta...

Njoo. Aamulla katsoin painoa ja se olisi 125kg maissa taas. Halaan itseäni, vaistomaisesti. En edes tiedä missä mun avokki on taas. Unen läpi kuullut että se oisi pessyt tiskejä.

Vitun yksinäistä meininkiä. Eikä ole luottamista aivoihini, muistiini, vaistoihin tai siihen että jokin mussa haluaisi enää
elää
No mutta joo, piti laittaa otsikkoon joku elämään liittyvä yhdyssana. En keksinyt sopivaa. Tää nyt on vaan tällainen vaihe. Kun mua koetellaan.

Voivoi. Olisi klo12 aikaa ilmoittaa etten a) mene tänään kouluun b)lähteä tonne ehtisi kyllä, tulisi vaan tehtyä mitään kun oisi niin lyhyt päivä kahteen asti

Ehtisin varmaan 10-15 minuutissa kävelee kouluun. Siinä on aina vaan se... että.. onko mulla vaatteet missä. Valunko vieläkin. Haisenko. Onko mulla yhtään tekemisen meininkiä. Huomenna ei pitäisi olla koulupäivä, ja sit sitä seuraavana olisi uusintakokeet siinä neljästä alkaen. En tiedä voiko noihin kokeisiin edes lukea.

Jaahs, avokki oli käynyt lääkärissä. Hakemassa kelaa varten sen palkkalaskelmia myös. Ei se sitten pahoilla reiteillä ollut. Kaipa se kohta tulisi kotii.

Jotenkin huono olo muutenkin. En kai oo syönyt tai juonnut mitee. Kai sitä oisi pakkko jotain makaronia. Ja ... en mä tiiä, olen aina halunnut luottaa omaan aivotoimintaan mutta ei nyt kyl irtoa akanat jyvistä. nimim. peruskauraa mulle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti