anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

30.3.18

turhien puutteiden täyttymistä eli hyvinvointiyhteiskunnan ongelmia

Katotaas mitä mulle tarttui käteen. Paistinpannu, hopea hoitoainetta, hiusharja, hiusklipsit, kynsilakanpoistoainetta, vessapaperia ja muutama hassu tölkkiä olutta? Kertoisin enemmänkin tavaroista näistä. Mistä aloitetaan? Ajattelin kuumaliimata klipseihin jonkun koristeen. hehe. Ja mun hiusharja oli joltain 2014-2015 vuodelta joten, heitin menee sen "korallinpunaisen" ja kun näkyili noita neonvärisiä 80-lukuisia jo niin tota aattelin _sittenkin_ ostaa vaan perus euron kamman tyylinä musta. Kellerrystä taittava hoitoaine on kans melko pakollinen kun nää on niiiiin keltaiset. Ja sit, ei mitään hajua missä mun kynsilakanpoistoaine saaattaisi olla mutta nyt tulee ainakin nää käpälät putsattua! Paistinpannu meni jotenkin huonoksi, joten se tarttui koriin ekana kaupasta uutena, "vain" kympin maksoi. Edellinen oli ehkä kolmen euron ostos. Joten kestä pliis ees pari kertaa kauemmin pinnoitus jooks!

Et paljon saa kyllä yksityiskohtia tavaroista sanottua mutta,. tylsää etten sanoisi. Mä oon melko väsy. Katottiin Viimeinen manaus 2. Puhuttin munista, pupuista, ja Jessestä, ja kaikenmoista ihmisen arvottomuudesta ja mun uskosta kuolemaan.

Koissu on myös ihan dööd väsy tossa repo rankana.

Söin susheja, nuudeleita, misokeittoa, inkivääreillä, soijakastikkeella ja wasabeilla, myöskin puikkosyömäröintiä harrastin. Sit vedettiin onnenkekseistä ennusteet. Mun oli jotain katso niin opit, ja kaverin oli jostain epätoivosta, ihan kuin selvää vittuilua? Onneks amerikkalaiset keksi moiset cookiet historiaanisesti.

No mut JOOH. Ois hieman kaunistautumista. En vaan osaa päättää mitä ensin. Olutta tokkeensa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti