anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, maaliskuuta 06, 2018

tartu hetkeen

Jännä miten päihteet yhdistää ihmisiä. Alkoholi, tupakka, ym nautintoaineet. Muu ei kyllä kelpaa, mutta kun oma perse kiinnostaa enemmän, niin onhan tossa jotain hyödykettä sit.

Jäin yksin kotiin yöksi/illaksi, kun avokkki lähti töihin muualle, ja kutsuin luokkakaverin kylään. Juotiin kahvit ja juteltiin suoraan kaikkea. Odotetaan molemmat kelan tukia että pääsisi yksille baariin.

Jotakin tasottavaa, että jaksaa arkea? mmnh. Naiset kuulemma voi kostua mistä vaan. En mä vaan, ainakaan jos oon just sormettanut& jotain pornoa katellut.

Ainakin sain aihetta blogiin, koska muuten valittaisin taas miten googletin trolli ja siellä oli ainakin joka kolmas mun blogiin viittavaa, kuvahaussa tulosta. En ole ensinnäkään mies, jos teen jonkun huomion tietämättömyyttäni missä-tahansa-fb-ryhmässä, niin kaikki vaan kaivaa poppareita esiin tms. :( ilkeeetä huonoa julkisuutta mulla?

Millään ei ole mitään väliä paitsi puutarhanhoidolla, eikä silläkään ole niin väliä -kiinalainen sananlasku

 Njuu, ei se sit muuta kuin haukkunut mun asuntoa ja jutskattiin. Koitin valaista sitä orgasmista naisella, joita on kahta erilaista (vaginallinen& -klitoris). Ja muutenkin olen henkisenä tukena jos ahdistaa ja mun kans pystyy jutteleen. Ei se väärin oo? Mun filosofia on, että vain puute on väärin? Sitä paitsi oon niin fiksu että hyväksyn lähes kaikkea. Tietty jos johonkin turvaa liian kauan siitä voi muodostua huono tapa joka järkyttää vieraita ihmisiä jos ne yhtäkkiä joutuu käsitteleen sun käytöstä kotonasi.

Mitäs muuta youtube opetti tänään. Njuu, se kgb:n vakooja joka usuttautui 'muricaan... sen kirjaa mainosti kertomalla kulttuurisista eroista.

Loppujen lopuksi autopilotilla on huono elää yhteiskunnankin. Huonojen juttujen pitäisi karsiutua, eikä tulla normeiksi?

kutsu mua sit helposti-addiktoituvaksi tai pakkomielteiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti