anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, maaliskuuta 07, 2018

taikakosketus

Mulla alkaa kertyä kotiin kauheat läjät jos minkälaista vihkoa ja pehmeäkantista kirjaa. En ehdi täyttää yhtään mitään. Ja tällä tarkoitan että postista tipahtaa helpostikuorellisia slameja ja niitä tarvisi vaihdella myös. Koulussa en tehnyt kovin priimaa tuotetta taaskaan, joten piti hidastaa vauhtia ja miettiä mitä tekee? Hitto kun nämä mun ulokkeet ja aivot ei tuota mitään monimutkaista paperille kynän avulla. Tietty panostan silloin kun ehdin... sillä mitä löydän ulottuville.

Tein koiran kanssa lenkin, ja hain samalla postista pari teippiä rullaa kiinapostia, jotka oli luokiteltu isokokoiseksi paketiksi tms. Herkkupuodista ostin tuorepastaa, tonnikalaa vedessä, pastakastiketta, ja jo toisen energiajuomapullon tänään.

Postissa ei tule mitään muuta kuin laskuja, ja tammikuun vuokrasta alkaen on maksamatta vaikka mitä, harmittaa vaan kun ei ole fyrkkaa ja paljon pitäisi twerkkaa...

Ei kovinkaan hallittua kaaosta tämä enää. Avokki on ihan puolikuollut ja kauheat mustat silmäpussit, silti se on imuroinut ja tiskannut täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti