anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

29.3.18

Sori en ole Dracula. Korkeintaan Frankenstein.

Jumanji (2017)

spoilereita
Freaky Friday (Perjantai on pahin) kohtaa Tomb Raiderit ym selviytymistarinat viidakoissa? Alkuperäisen leffan nähneenä tämä on melko hupaisa, lähinnä koska "smouldering" ja hämäännys kuka on kukin... nörtistä tulee lihassäkki, ihan perus holiwoodia...  mulla on vielä n.20 min loppuratkaisuun asti katsomatta. Ehkä ne pääsee ulos tuolta pelin sisästä. Muistan jopa sen tv sarjan lapsuudestani (1996->), jossa ne pelaili Jumanjia?? Harmi kun se komedianäyttelijä oli masentunut ja tappoi itsensä, ja nyt tää on suunnattu ehkä teineille, eikä mun mielestä juurikaan koko perheen leffa. Jokaiselle jotakin, yritetään liikaa, tulee monimutkaista.

---

Oli pakko jäädä kotiin. Elokuvien katselu saa mut unohtaa mun bakteeri-infektiot ja miten epämiellyttävä olo mulla oikeasti oisi. Mulla on aivan hitosti jo poissaoloja, mutta väärät lääkkeet mulla eikä tässä ole mitään normaalia. Muutaman tunnin nukkumisen jälkeen oli lakanat ihan hiestä märkiä ja niin eespäin...

Koitahan tässä nyt sitten, elää. Huomenna vissiin saa olla myös päivän yksin kotona ilman koiraa ja avokkia. Piiiitkäperjantai. Onneksi ei tarvi viedä koissulia. Hyvä jos pystyisi istuu, hyvä jos pystyisi kävelee.

Vaihdoin vapottimeen kylmänviileästi atopään, ja vedän niksoja. Jotain hyödyllistä voisi alkaa miettiä tekee kotosalla ei sen puoleen, jos välittäisi mistään kotijutskista. Maailmanparannus alkaa sisältä päin! Eiku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti