anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

25.3.18

miks mun painajaiset käy aina toteen, täh?

ollut jo useemman vuoden

Nyt on jo sit klitoris niinku saanut osansa tästä mun tulehtuneesta iho-ongelmaisesta jostain, en tiedä miks eihän tämä ole normaaliakaan.... jonkinsortin aknea.. tulee märkiviä patteja ja tartte muuta kuin hieraista tai pelätä että niitä tulee... kamalinta on noi arvet, jotka arpeuttaa mun sisimmän. Tuskin ne haittaisi kun en tee eläkseeni pornoa mutta silti. Kammoksun.
Tein jotain karvanpoistoa ja toi sanoi, että täällä tuoksuu hajuvesi?? Siinä on kyllä sellainen kumma haju siinä karvanpoistovoiteessa. Sellainen että karvat palaisi pois. Mä uskoin sitä telkkarimainosta, että jos käyttää muka pitkään niin ne karvat saattaisi lakata kasvamasta. Tai no uskoin ja uskoin..

Tietääpähän olevan elossa kun sattuu paikat..:( En mä edes muista kauan tätä on jatkunut... 1.2.2016 on joku zitpopping video mulla youtubessa. Oisko mahdollista että se alkoi silloin kun sain ne abilify tabletit syötäviksi.

Huusin kivusta tuolloin. Mentiin 2015 käymään saaressa kesäkuussa. Silloinkohan me alettiin olee... kävin lääkärillä jossain jo sinä vuonna, ja sille sanoin mun hikoilusta ja se tulosti mulle tuon hikirauhastulehdus lappusen netistä.

Ei mulla ennen viime vuosia ole ollut tällaista ongelmaa, ja aknekin loppui jo e-pillereihin 2010 ja kävin ottaas sen hesassa sen kemiallisen naamakuorinnan aknearville joskus 2011 joulun maissa.

Äh. JA muutenkin toi abilify menee kaikilla kakssuuntasilla ja muilla hihhuleilla. Mä haluan omat mömmöt! (oikeesti pliide haluan mitä tahansa muuta lääkettä kun tätä ja meen vaiks osastolle vuodeksi jos näitä ei tulisi enää ikinä ja sit seisoisin vaikka päälläni mitä vaan mutta pliis,,, ei näitä!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti