anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, maaliskuuta 15, 2018

Mikä ihmeen ahdistushäiriö sulla on?

Nukuin kuusi tuntia kevesti. Söin kädenlämpöistä pannaria iltapalaksi, joka ei kuulemma ihan onnistunut? Särkee pää, ehtoo aikaa. Tuntuu että pannari olisi jäänyt jumiin mun nieluun.
Messengerin puolella:
Vaikea vastata kysymykseen, 'miten mulla sujuu'. Joko sitä miestä oikeasti kiinnostaa, tai sitten mun omalletunnolle ei käy vastata oikein rehellisesti. Eli en vain osaa. Kysymystä olisi voinut pohjustaa, tai edes vastailla mun kysymyksiin.

Silmiä poltteli koko aamun, ihan kuin olisi ollut väsynyt. Epäilin burnouttiakin, mutta en mä masentunut ole... Olin kuumassa suihkussa jotain 20min, ja kapusin sänkyyn. Heräsin kun alkoi palella tms.
Saahan sitä aikaansa tuhlattua näinkin?
Jotain akkuja latailla. Mitä akkuja? En osaa tasapainotella koulun ja vapaa-ajan kanssa.
Purkautui taas yksi mätäpaise reidestä, en ole jaksanut syödä niitä aknelääkkeitä. Ne pitäisi ottaa tyhjään vatsaan. Jääköön vitun arpia. Kuka minusta välittää!! Ei ainakaan hoitotahot. Se keskustelu viime yönä oli tosiaan melko rankka, ja ulkona todella kylmä ja vaiks juovuin jo pelkästään baarin tunnelmasta ja puheensorinasta, niin silti. Molemmat varmaan möläytti asioitansa, mutta sitä tuntui kiinnostavan mt-puolen kokemukset... ja mikä ihmeen avohoidokki mäkin oon... ehkä molemmat tuotaisi toistemme huonoja puolia esiin. Sen siitä vertaistuesta saa. Jos mä oon liian läski, niin silti etsin miestä joka käyttää pipoa talvella eikä lippalakkia.

Ei kai täs sit muuta ärsytyksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti