anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

27.3.18

jos eksyit tänne nyt niin taatusti kontrolliutesi menettelet tra lal la lalaa.

Tylsää. =Aloitin suunnittelee "elämäntapamuutosta" pieneen vihkoon. Siinä on kävellyt kilometrit ja jos haastaisi itsensä jollain kyykkyjutuilla. Tein kolmekymmentä kyykkyä. Join teetä (kiinalaista laihdutusteetä joka oli avaamaton mutta mennyt vanhaksi 2015). Googletin hiljaisia kotona tehtäviä harjoitteita (plus size/obese workouts). Varmaan parantaa ensin liikkuvuutta jne. ja sit pitäisi vain vastustaa suuria annoksia ja ettei koko ajan olisi syömässä (=bingeing)... siirtyisi vapottamiseen tupakeista.. ja sillee(=vie rahat). Kuuntelisi mitä mulle sanotaan asioista. Hävettää tää paisuminen. Mieluiten tekisi salaa koko juttua. Pääsin mä silloin "salaa" siihen alle seitsemänkymmenen kiloonkin. En nyt tiä sit mitä mä psyykkisesti tein sillo. En juuri yrittänyt.
Tilasin toissailta pitsaa ja kebabia ja syötiin puokkii, mutta oksetti vielä seuraavana aamunakin. En nyt tiedä oliko se joku vatsaflunssa vai mikä. Eihän me edes juoda alkoholia. Varmaan jos pystyisi jälkikäteen laskee niiden muhun kuluneita rahoja, niin olisin velkaa läheisille jotain rahaa, paljonkin-
-

- mutta mielellään ne aina on mua tukenut..? esim. tää mun paras kaveri. Joka perjantai syöty juotu katottu elokuvia. Viime vuosiin asti... Syöty paskaa. Siis hyvää mutta ei terveellistä. Sama se mistä ne kalorit on tullut, onpahan nyt tullut. Piti ja piti laihdutella niitä pois. Puolet minusta on jotain rasvaa. Pitäisi hengitellä sitä ulos co2:sena. tieteellisesti. Pienentää näitä kudoksia. Paras alkaa hieman kestää tota nälkää. (Saan sentään jotain ruokaa linjastosta koulussa.)

Vähän niinku alkaa kestää, pään, epämiellyttäviä asioita.

Hmm. Nyt on viikko 13. Jos vaiks jossai 30 päivän jaksoissa koittasi, tuota. Vähentää ruoan määriä. En mä osaa alkaa kaloreita laskeskella. Keskimääräinen riittäisi mulle, jos ...tota. niinku ettei aina vaan menisi mistä rima matalin yyämäs.

Tuli herättyä tänään ennen seitsemää ja olin jonottamassa lähikauppaan sen aukeamista. Voisi alkaa miettiä puulle asettumista... kunhan etsin jostain ensin ne koematskut. Varmaan pystyisi helpolla lukee koululla niihin kokeisiin vielä pari tuntia siinä. Ennen uusintoja.

Koissu tuli tohon jotain asiaansa toimittaa. Kuolasi vedet mun paidalle. Joo, olen mä ehkä vähän piristystä vaille. En ihan normisti toimita tällaista juttujuttua... silleen et silmäilevät ihmiset tätä blogia ja niille sattuu sit silmiin joku sana eikä ne lue alusta loppuun? Niin mä luulisin.

Aina mulle on sanottu vaan negatiivisia asioita musta itestä ja niit alkaa kyl uskoo loppuviimein.
Mutta joo. Isosta kattilasta voi siirtää keiton pienempään astiaan. Samaa keittoa tuo.

itkututtaa, väsytyttää. En tiedä mitään mitä pitäisi. Rankkaa jutskaa. Ylöspäin ÄO, ja alaspäin kalorimäärät. jepjep. Piristyisi nyt. Ei oo kiva suunnitella tulevaa. En mä ees. Halua... tota, olla ja. jaa-a. Tiätteks kun laitoin 5e setelin kontaktimuovin alle yhteen päiväkirjaan jonka verran jaettiin yläasteella jokaisella luokkaraha varannosta. Nimesin sen joksikin tuskapalkkioksi tms... verirahaksi, mitä nää nyt on. Enkä tuu sitä ikin käyttää sielt.

Mä voisin saada mitä vaan mutta oon sit vaan niin laiska etten kuiteskaan tee mitään. Mikään ei oo ikin helppoa tai halpaa. Ei ainaskaan jos asiaa harkitsee 5sek kauempaa, koska aivot ylipuhuu kuitenkin oleen tekemättä sitä. Kunpa vaan. Siis kyl mä aina mietin jos jättäisi syömättä tai ettei söisi lautasta tyhjäksi, ei ottaisi lisää jne. Jokin pelko mua kuitenkin eteenpäin ajaa täs mun paisumisprojektissa. Pitäs vaan antaa vaistojen olla. Kyllä sitä ruokaa on saatavilla huomennakin. Vaikka sit täytyisi pyörtyä. Tai no, en muista ikin pyörtyneeni. Sain mä kai morfiinia kerran kipuihin ambulanssissa. Sillon oli Ainon nimipäivä 2004.

Nöööh. Kaikkea voisi aina katsoa vähän eri silmin ja eri näkövinkkelistä. Mut... nii. Kolkyt vuotta tänä vuonna. Meikä on ihan ikäloppu. Ja uskon kuolemaan. Eli, ei mua kukka muista. Madot nekään, koska tavallaan olisi magee miettiä että jossain Usa:ssa oisi "avoin arkku" jossain intiimissä hautajaisjutussa mutta sitten, kaikkien niiden heteroiden anukseen kuitenkin laitetaan aina joku tappi ettei ne vuotaisi sielt... mutta joo polttohaudatkaa? Mikä äpärä mäkin oon. Varmaan kuulu johku hautuumaalle kuiteskin. Ja sit, lapsia jos en tee, niin. Ää. Ei tuu kajsaklooneja.. pieru.

Eiköhän ne kaikki perinmain ollut sit siinä kaikki tässä. Oon kaiken jo vissii ilmaissut miljoonanteen kertaan. Pöh. Huoh. Pessimisti pettyy vaan jos on ite vastuussa omasta surkeudestansa. eiku-?

En mä kuuntele itteeni. Enkä mä ole nihilisti. Enkä mä.. tota, ajattele negatiivisia. Vai mikä se olikaan. Kaikki hoidot tänne vaan. Kunhan ei törkitä mun ajatuksia pitkällä tikullakaan.

Et et. Poispäin katson joo. Ois merkki sit. Väsyneet katseet, kämyiset äänet, ja joku joka ei hengitä... eiku mites se joku biisi nyt män.

Mites pituinen se!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti