anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, maaliskuuta 08, 2018

Eikä mulla ole edes taka-ajatuksia

Olen mielessäni aloittanut tämän postauksen jo monet kerrat eri tavoin, ja ne palaa mieleenkin monet kerrat, ennen kuin edes aloitan tai ehdin miettiä tyhjän sivun pelkoa? Miksei elämässä voisi vain syödä ja nukkua? väliin mahtuu toki kaikkea muuta myös.

Kuuntelen naislaulajien balladeja ja- vietän naistenpäivää hetkisen edes kyseistä "itsenäisyyspäivää" vai mikä tämä oli.

Tulin kotiin, menin suihkuun, söin kaapista kaiken, katselin Hell's Kitcheniä, ja lepuutin ruumistani varmaan puolentoista tunnin verran sängyssä. Päässä pyöri miten nolo mun täytyy olla tai sitten mulla on jotenkin hauska naama kun mulle nauretaan päin naamaa? Kaikki aikuisopiskelijat on varmaan tekemässä ties mitä valinnaisia kursseja ja mun piti puhua opolle jo viime kuussa niistä. Perusteet si sitten voi olla hallinnassa?

Toinen opettajista piirtää kartan sulle mitä milloinkin täytyy tehdä, ja toinen hengailee vaan ja käskee tehdä itse kaiken vaikka ei edes ole opettanut jotain ja täytyy päätellä maalaisjärjellä tai kysellä muilta.

Kuulostaa pahalta munkin mielessäni... ehkä olen jotenkin harhaluuloinen. Mut siis jotkut saa tilaustöitä ja toinen joutuu tekemään uusiksi monet kerrat, kun ei ole tarpeeksi laadukasta. Mulla on jotain ongelmaa tehdä liian nopeasti kaikki? Pitäisi ottaa taaksepäin askel ja miettiä ennen kuin... jaa-a. Kävele nyt sit mun kengissä niin olet kaukana musta ja sulla on mun kengät...

tota joo. Miten jotkut voi tehdä jo neliväritöitä. Joiden pitäisi tulla jossain eri kurssissa. Kaikki sanoo eri asioita. Huhuja kuulen, että aikuisopiskelijoilla olisi joku retki hesaan jo ensi viikolla tai jotain... Tuntuu että olen jäänyt jotain huomaamatta tuolla. argh. Ehkä seura tekee kaltaisekseen?

Jos keskittyisi tekemään uudestaan parit kokeet taas.
Mun tuurilla ne on entistä vaikeampia ja en edelleenkään tajua mitään mistään. Olenko mä nyt sit ansainnut erinomaiset arvosanat siitä mitä olen suorittanut. Ja mitkä helvetin näytöt mun pitäisi suunnitella, kun luokanohjaaja kertonut niistä osalle porukkaa ja kaikki muu pitäisi siltä kriittisemmältä opettajalta kysyä itse. Se on aina jossain mun silmänurkassa ja sen ääni kuulostaa aina kuin huutaisi mun korvan juuressa?

Vaihtaisin mielellään aivoja joskus tai kroppaa muiden kans.

Mun oppimispäiväkirja blogin tulostin ja käytin vaivaa. Oikeasti olin tehnyt tutkimusta etukäteen joskus aiemmin tunteja, että miten blogin saa kirjaksi, ja joku muunnin netissä teki mulle kaikki sisältöluettelot ym.

No mut joo. Kant sanoi sitaattia lainatakseni että sitä ihmetyttää vain tähtitaivas sen yläpuolella, sekä ihmisen sisäiset moraalisäännöt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti