anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

16.3.18

blood "not" normal...

Täytyy myöntää että miehet ei ymmärrä vaivojani vaikka olisivat gynelogian johtotehtävissä tai erikoistuneet psykologiaankaan!
Aina mulla on joku hiiva tai muu vaiva vaikka vuotaisin puoli vuotta yhteen menoon ja tarvitsen jonkun vierasesineen vitusta ulos.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Hidradenitis_suppurativa
https://www.yliopistonapteekki.fi/zoely-tabletti-2-5mg-1-5mg.html

Ratkaisuni: Haluan mirenasta takas Zoelyyn, ja mieluummin vaikka Risperdalin takas kuin tämä Abilify...

face me bitches!!
2016 syksystä kun vaihtui injektio niin olen hikoillut AIVAN VITUSTI ja se on pahentanut/aiheuttanut mulla mätäisen hikirauhastulehduksen... Sen lisäksi että melkein aneeminen kun vuodan aina.... Seksi sattuu jo ettei ole mun puolesta halujakaan, mutta en pyydä anteeksi jos keltään alkaa "jäpöttää" nää mun ongelmat ..et haistakee kukka vitun Y-kromosomiset.
Hoidon toteutus
Tulosyy
Hidradenitis suppurativa
Esitiedot (anamneesi)
Pidempään jo nivusalueella painottuvaa tulehdus/pasen ongelmaa, joka myös arpeuttaa. Keloiditaipumus olemassa. Myös rintoejn aluelle tullut. Paheni Abilifyn myötä, kun hikoilu lisääntyi.
Nykytila (status)
Täysin tyypillinen hikirauhastulehdus muutaman aktiivisen leesiona nivusalueella.
Suunnitelma
Mennään suoraan pidempään lumesykliini kuuriin, jos ei kunnolla rauhoita, niin kontrolliin. Tupakoinniosta keskusteltiin, psyyken lääkiotystä olisi hyvä miettiä siltä kannalta, että ei olisi niin paljon hikoilu sivuoiretta.
Diagnoosi
L73.2 Märkivä apokriinisten hikirauhasten tulehdus
Pysyvyys: Määräaikainen

????

Hoidon toteutus
Lääkehoito
Soittaa päivystyspuhelimeen: Abilyfi Maintena 400 mg i.m. lääkitys nyt : voimakasta hikoilua , vaikka ei tee mitään, taipeissa märkänäppylöitä. Epäilee lääkkeen sivuoireeksi ja pyytää lääkäriä soittamaan tai ajanvarausta keskustellakseen lääkärin kanssa asiasta.


????

Hemoglobiinit 122 (mulla yleensä tuntuu olleen jotain 160:D) ollut lokakuussa -17. Silloin viimeksi otettu jotain näytteitä.
Laskenut 2015 vuoden 143->136->122....
Tutkailen vaan kanta.fi tietojani tässä

1 kommentti: